Cele mai citite
 


Argeş: Ambulanţa echipată pentru cazurile de hipotermie patrulează la Piteşti
luni, 25 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piteşti, 25 ian /Agerpres/ - Medicii din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, unde se monitorizează activitatea din întreg judeţul, au declarat luni pentru AGERPRES că, în Piteşti, un echipaj dotat cu tot echipamentul necesar în caz de hipotermie patrulează prin oraş pentru depistarea persoanelor care ar fi afectate de ger.
'Acoperim, în principal, acele zone pe care le ştim mai frecventate de persoanele fără adăpost, pentru a preîntâmpina orice eveniment', a declarat, luni, doctorul Tanislav Ion, medic coordonator la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
Medicii de la Ambulanţă şi cei de la Serviciul de Urgenţe al Spitalului Judeţean Argeş din Piteşti au ţinut să precizeze că, pe teritoriul judeţului, nu s-a semnalat niciun deces provocat de hipotermie în ultimele 48 de ore, decesele înregistrate în acest interval de timp având cu totul alte cauze, care nu au avut nicio legătură cu gerul de afară, au declarat surse din interiorul Spitalului Judeţean. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: O ambulanţă care transporta o gravidă a rămas înzăpezită O ambulanţă care transporta o femeie gravidă a rămas înzăpezită, joi, pe un drum judeţean, în zona localităţii Mozăceni.
Argeş: Ambulanţă implicată într-un accident O autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş, care se întorcea de la o intervenţie, a fost implicată într-un eveniment rutier produs miercuri pe o stradă din Piteşti şi soldat cu rănirea unui medic.
Argeş: 13 persoane transportate la spital în urma accidentului în care au fost implicate două autobuze Numărul persoanelor rănite în accidentul rutier din judeţul Argeş, în care au fost implicate două autobuze, se ridică la 13, victimele fiind transportate la spitalele din Piteşti şi Mioveni, a anunţat prefectul Cristian Soare.
Argeş: Persoanele fără adăpost găsite pe străzi au primit îngrijiri medicale Trei persoane fără adăpost găsite pe stradă de poliţiştii aflaţi în patrulare, în noaptea de luni spre marţi, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD şi ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş.
Argeş: Un elicopter SMURD care transporta pacienţi la Bucureşti a aterizat la Piteşti, din cauza ceţii Un elicopter SMURD a făcut joi două curse până la Piteşti, deşi trebuia să ajungă la Bucureşti cu doi pacienţi.
Argeş: Copil de şapte luni în stare gravă - transportat la Bucureşti cu elicopterul Un copil în vâstă de şapte luni din oraşul Mioveni, care a fost resuscitat în urma unui stop cardio-respirator şi a fost transportat la Spitalul de pediatrie din Piteşti, va fi transferat vineri cu un elicopter la o unitate medicală din Bucureşti.