Cele mai citite
 


Ambulanţa a fost solicitată la trenul blocat la Scroviştea
miercuri, 27 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulanţa Bucureşti a intervenit în cursul nopţii de luni spre marţi pentru a prelua şase persoane din trenul personal rămas blocat la Scroviştea, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul instituţiei.
Aceasta a menţionat că alte persoane din tren au fost preluate de ISU şi de către familii.

În cursul nopţii, ambulanţa a fost solicitată pentru 489 de cazuri, între care şi căzuţi în stradă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: 1.454 de solicitări la Ambulanţă în ultima perioadă Un număr de 1.454 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de joi de la ora 8,00 până vineri la ora 10,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Aproape 1.300 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Aproape 1.300 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au sunat la Ambulanţă de duminică până luni dimineaţă, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.
Alis Grasu (SABIF): 1.250 de solicitări în ultimele 24 de ore Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF) a înregistrat, în ultimele 24 de ore, 1.250 de solicitări, a declarat, joi, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Alis Grasu: Serviciul de ambulanţă este solicitat din ce în ce mai mult; avem deficit de personal de 47% Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) a declarat joi că numărul de solicitări a crescut, în primele zece luni ale anului fiind înregistrate 2.842.432 de apeluri.
Dr. Alis Grasu (SABIF): 789 de apeluri la Ambulanţă luni în intervalul 8.00 - 20.00 Un număr de 789 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au solicitat Serviciul de Ambulanţă de luni de la ora 8.00 până la ora 20.00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, dr. Alis Grasu.