Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Alte două cazuri de gripă nouă
marţi, 26 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 26 ian /Agerpres/ - Două noi cazuri de îmbolnăvire cu A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârsta de 27 şi, respectiv, 55 de ani din Dâmboviţa, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Conform purtătorului de cuvânt al DSP Dâmboviţa, Marinela Popa, este vorba despre un bărbat de 27 de ani, internat la Spitalul de Boli Infecţioase Târgovişte, şi de o femeie de 55 de ani, izolată la domiciliu.
Referitor la campania de vaccinare, la nivel de judeţ, până la această dată au fost imunizate împotriva noii gripe peste 14.000 de persoane.
Totalul cazurilor de gripă nouă înregistrate până în acest moment, în Dâmboviţa, a ajuns la 199. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 Cinci noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, marţi, la persoane cu vârste între 19 şi 50 de ani din judeţul Dâmboviţa, a informat Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică.
Dâmboviţa: Mai multe cazuri de gripă nouă la Târgovişte Cursurile de la două clase de la Liceul ''Bălaşa Doamna'' din Târgovişte, precum şi activitatea de la două grupe de la Grădiniţa numărul 14 din municipiu au fost suspendate, vineri, pentru şapte zile, după ce, la cele două unităţi de învăţământ, au fost depistate mai multe cazuri de A/H1N1.
Dâmboviţa: Două şcoli închise din cauza A/H1N1 Două unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, o şcoală din Lazuri şi un liceu din Târgovişte, au fost închise temporar, joi, după ce au fost confirmate la mai mulţi elevi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
Maramureş: Un deces provocat de virusul A/H1N1 Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş.