Cele mai citite
 


Constanţa: Policlinica pentru copii a spitalului judeţean, închisă din cauza frigului
luni, 25 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Constanţa, 25 ian /Agerpres/ - Secţia pentru copii a policlinicii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a fost închisă, marţi, iar medicii au fost trimişi acasă din cauza temperaturilor de sub zero grade Celsius din cabinete şi sălile de aşteptare.
Temperaturile scăzute din secţie au fost cauzate de o defecţiune survenită la reţeaua de termoficare.
Potrivit directorului spitalului, Dan Căpăţână, cazurile de copii bolnavi vor fi preluate de cadrele medicale ale Serviciului Urgenţe al unităţii medicale, pacienţii care vin la policlinică fiind înştiinţaţi de închiderea secţiei prin lipirea unor afişe.
Reprezentantul spitalului judeţean a declarat că se lucrează la remedierea avariilor şi se estimează ca până la afârşitul săptămânii viitoare să poată fi furnizată căldură în policlinică.
Probleme cu furnizarea agentului termic la policlinica spitalului judeţean sunt din decembrie 2009. Din cauza unor pierderi de apă pe reţeaua de termoficare ce duceau la scăderea presiunii din centrală, fiind necesară înlocuirea unor conducte avariate, conducerea spitalului a decis oprirea căldurii în policlinică pentru a nu fi afectat întreg spitalul. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
Arad: Unitatea de Primire Urgenţe a fost inundată, fiind necesară evacuarea Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost inundată, ca urmare ploii abundente care a căzut duminică în Arad. Apa a pătruns de pe acoperiş prin pereţii secţiei inaugurate recent, la finalul lucrărilor de renovare care au durat mai bine de un an.
Gorj: Medicii din Policlinica Spitalului Târgu-Jiu, controlaţi în vederea respectării programului de lucru Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, alături de cei ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, au efectuat, marţi, controale la cabinetele din cadrul Policlinicii unităţii spitaliceşti pentru a depista eventuale cazuri în care medicii nu respectă programul de lucru, activând în...
Constanţa: Tentativă de jaf la policlinica din incinta Spitalului Judeţean Poliţiştii fac cercetări după ce, în noaptea de joi spre vineri, autori neidentificaţi deocamdată au încercat să fure un bancomat din interiorul policlinicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa.
Policlinică pentru elevi şi studenţi în Campusul din Regie Studenţii şi elevii din Bucureşti vor beneficia, de anul viitor, cel mai probabil din luna martie, de o policlinică în Campusul din Regie, cu cabinete de specialitate şi laboratoare de analize, a declarat, marţi, primarul general Sorin Oprescu.
Covasna: Protocol între Spitalul Judeţean şi Sanitas privind activitatea medicală în timpul grevei de avertisment Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a încheiat, la nivel de unitate, un protocol cu Sindicatul Sanitas Covasna, în care sunt stipulate activităţile medicale ce vor fi asigurate în perioada grevei de avertisment ce va avea loc miercuri dimineaţă.