Cele mai citite
 


Covasna: Mai multe saloane, renovate prin sistemul time-sharing, la Spitalul de Cardiologie
marţi, 26 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sfântu Gheorghe, 26 ian /Agerpres/ - Conducerea Spitalului de Cardiologie din Covasna a reuşit să renoveze aproape jumătate din camerele aflate într-un pavilion cu o sută de paturi, apelând la sistemul time-sharing pentru a putea face rost de fonduri.
Aceasta este o metodă inedită prin care pacienţii tradiţionali sunt determinaţi să contribuie financiar la reabilitarea saloanelor.
Concret, orice persoana care investeşte în reabilitarea şi ridicarea confortului unei camere din incinta spitalului are dreptul de a beneficia cu prioritate de cazare în acest spaţiu o data pe an, când vine la tratament, până la sfârşitul vieţii.
Liderul Sindicatului Sanitas Covasna, Vasile Neagovici, a declarat că şi ceilalţi pacienţi pot beneficia de confortul acestor camere, chiar dacă nu se numără printre sponsori, plătind o taxă suplimentară.
'În acest fel spitalul reuşeşte să realizeze şi venituri proprii', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, liderul sindical.
Spitalul de Recuperare Boli Cardiovasculare din Voineşti-Covasna este singura unitate cu acest profil din ţară şi tratează anual peste 16.000 de oameni care suferă de inimă şi tulburări ale sistemului circulator. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sanitas Covasna: Spitalul Baraolt nu poate plăti tichetele de masă şi utilităţile Spitalul orăşenesc Baraolt se află în impas financiar, fiind în imposibilitatea de a plăti utilităţile şi tichetele de masă pentru angajaţi, a declarat vineri, liderul Sindicatului Sanitas Covasna, Vasile Neagovici.
Covasna: Spitalele din Baraolt şi Târgu Secuiesc, în impas financiar; Sanitas anunţă proteste Angajaţii spitalelor din Baraolt şi Târgu Secuiesc se pregătesc de proteste, îngrijoraţi de perspectiva de a nu-şi primi la timp salariile din cauza problemelor financiare cu care se confruntă cele două instituţii sanitare.
Covasna: Sanitas amână acţiunile de protest în urma întâlnirii cu reprezentanţii CNAS şi Ministerului Sănătăţii Conducerea Sindicatului Sanitas Covasna a decis să amâne acţiunile de protest programate pentru săptămâna viitoare, în urma întâlnirii avute joi, la Târgu Secuiesc, cu reprezentanţii Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) şi ai Ministerului Sănătăţii, care au promis că vor rezolva problema ...
Covasna: Sanitas blochează contul Spitalului Judeţean din Sfântu Gheorghe Conducerea Sindicatului Sanitas Covasna va apela la executorul judecătoresc pentru punerea în aplicare a două sentinţe definitive şi irevocabile ale instanţelor de judecată, în baza cărora angajaţii Spitalului Judeţean 'dr. Fogolyan Kristof' din Sfântu Gheorghe îşi vor putea recupera o serie de drepturi...
Sanitas Covasna: Niciun spital nu mai are bani pentru ultimele două luni din acest an Niciun spital public din judeţul Covasna nu mai are bani pentru a-şi desfăşura activitatea în ultimele două luni din acest an, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, liderul Sindicatului Sanitas Covasna, Vasile Neagovici.
Sanitas Covasna: În unele spitale angajaţii nu-şi pot lua concedii din cauza deficitului de personal Conducerea Sindicatului Sanitas Covasna afirmă că în multe spitale din ţară angajaţii nu-şi pot lua concedii de odihnă din cauza deficitului de personal, printre acestea numărându-se şi Spitalul orăşenesc Baraolt.