Cele mai citite
 


Iaşi: Gerul a făcut iar victime printre oamenii străzii
joi, 28 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de şapte oameni ai străzii au necesitat îngrijiri medicale în noaptea de marţi spre miercuri, ei ajungând la spital în stare de hipotermie sau cu degerături suferite în urma expunerii prelungite la temperaturi de minus 23 de grade Celsius.
Coordonatorul unităţii de primire a urgenţelor din cadrul Spitalului clinic de urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, dr. Tudor Ciuhodaru, a declarat, miercuri, că pacienţii au beneficiat de măsuri de încălzire activă şi pasivă, protecţie termică, dar şi evaluare completă a stării de sănătate.
După ce au fost spălaţi şi deparazitaţi de cadrele medicale, oamenii străzii au primit mâncare şi s-au bucurat că au dormit într-un pat cu lenjerie curată şi într-o cameră încălzită.
Cu toate acestea, susţine dr. Ciuhodaru, aceasta nu este o soluţie pentru persoanele fără adăpost, întrucât odată întoarse în stradă vor reveni în scurt timp la spital.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: A bătut medicii şi asistentele pentru că i-au salvat viaţa Iaşi, 6 aug /Agerpres/ - Personalul de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU), din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan', din Iaşi, a fost agresat în noaptea de joi spre vineri de unul dintre pacienţi.
Iaşi: Deputatul?Tudor Ciuhodaru cere anularea autorizaţiilor de funcţionare ale magazinelor de vise Iaşi, 31 oct /Agerpres/ - Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, deputatul?Tudor Ciuhodaru, solicită anularea autorizaţiilor de funcţionare ale 'magazinelor de vise' existente în municipiul reşedinţă de judeţ.
Iaşi: Spitalul Clinic de Urgenţe Sf Ioan, chemat în instanţă de Tudor Ciuhodaru Medicul deputat Tudor Ciuhodaru a dat în judecată conducerea Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, la câteva săptămâni după ce a primit un avertisment din partea acesteia că a jignit un medic de la SMURD.
Iaşi: Adus la spital după ce a lucrat în frig Un bărbat în vârstă de 38 de ani din oraşul Podu Iloaie a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi după ce a lucrat o oră în frig.