Cele mai citite
 


Olt: Bărbat ajuns în comă la spital din cauza frigului
joi, 28 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat a ajuns în comă la Spitalul Judeţean din Urgenţă din cauza unei hipotermii grave, având la mâini şi picioare degerături severe, de gradele II, III şi IV, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Cristina Tihan.
De asemenea, în ultimele 24 de ore au fost internate alte două persoane cu degerături la mâini şi picioare, ajungând la cinci numărul pacienţilor de acest fel asistaţi în ultimele zile cu temperaturi minime foarte scăzute.
Toţi pacienţii internaţi sunt trataţi, iar starea lor de sănătate evoluând pozitiv.
A crescut în continuare şi numărul persoanelor care şi-au fracturat mâinile şi picioarele din cauza alunecării pe gheaţă.
Un astfel de caz s-a înregistrat la Balş, unde o femeie a avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a fi salvată din subsolul unui bloc unde căzuse alunecând pe gheaţa formată lângă o conductă spartă de apă.
Femeia, în vârstă de 75 de ani, din Balş, dorea să vadă ce se întâmplă cu conducta de apă, a alunecat pe gheaţă, a căzut în subsolul blocului şi a suferit diferite traumatisme nemaiputând ieşi din subsol. Pompierii, cu un sistem de chingi şi cordiţe de salvare au reuşit să scoată victima şi să o predea unui echipaj de ambulanţă, fiind ulterior internată la spitalul din Balş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Licean de 16 ani, luat cu ambulanţa în comă alcoolică de la şcoală Un băiat în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Economic 'Anghel Rugină' din Vaslui, a ajuns, joi, în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul reşedinţă de judeţ.
Vaslui: Copil în comă, după ce a înghiţit medicamente folosite în tratamentul epilepsiei Un copil în vârstă de doi ani din localitatea vasluiană Doagele, comuna Dragomireşti, a ajuns în comă la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce a înghiţit mai multe comprimate de carbomazepină, medicament folosit în tratamentul epilepsiei. Potrivit medicilor de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean...
Brăila: O ambulanţă care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită în intersecţie de o maşină O ambulanţă din Brăila care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi care transporta la spital o pacientă în comă a fost lovită într-o intersecţie din Brăila de o maşină care nu a respectat indicaţiile rutiere.
Vaslui: O femeie a ajuns la spital în comă de gradul 4 după ce a căzut pe gheaţă Vaslui, 15 dec /Agerpres/ - O femeie în vârstă de 59 de ani din judeţul Vaslui a ajuns la spital în stare gravă, miercuri după amiază, după ce a alunecat pe gheaţă şi a căzut.
Nouă spitale şi Ambulanţa Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă de 1 şi 2 mai Nouă spitale bucureştene şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov vor asigura asistenţa medicală de urgenţă în zilele de 1 şi 2 mai, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, precizează un comunicat publicat pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică a Capitalei.
Iaşi: Acţiune transfrontalieră de salvare a unor fete din Republica Moldova dispărute în apele Prutului Mai multe echipaje ale Inspectoratului Situaţii de Urgenţă, SMURD şi Serviciului Judeţean de Ambulanţă din Iaşi, precum şi echipaje de ajutor din Republica Moldova caută două fete care au dispărut, duminică, în apele Prutului.