Cele mai citite
 


Persoanele fără adăpost protejate de ger, cu ajutorul Poliţiei
miercuri, 27 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 27 ian /Agerpres/ - Peste 500 de persoane fără adăpost au fost conduse, în ultimele zile, către unităţile medicale şi adăposturile sociale, de către poliţişti, informează un comunicat al IGPR transmis, miercuri, AGERPRES.
La unităţi medicale şi adăposturi sociale au fost duse 543 de persoane, pentru a nu avea de suferit din cauza temperaturilor scăzute din aceste zile.
Cele mai multe persoane aflate în dificultate au fost identificate în Municipiul Bucureşti - 59, la Regionala Transporturi Braşov - 45 şi în judeţul Suceava - 38. Poliţiştii de la Regionala Transporturi Cluj au ajutat 31 de persoane, cei din Craiova 28, iar în judeţul Iaşi 23.
Potrivit sursei citate, având în vedere temperaturile negative înregistrate în ultima perioadă, din dispoziţia inspectorului general, chestor principal de poliţie Petre Tobă, poliţiştii din cadrul dispozitivelor de ordine şi siguranţă publică au monitorizat persoanele fără adăpost, acordându-le sprijin.
Patrulările şi activităţile poliţiştilor pentru depistarea persoanelor fără adăpost şi găzduirea acestora în centre special amenajate vor continua şi zilele următoare. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
La nivel naţional au fost înregistrate 65 de decese de la lansarea avertizării de cod galben de ger La nivel naţional au fost înregistrate 65 de decese din cauza hipotermiei, de la intrarea în vigoare a avertizării de cod galben de ger emisă de meteorologi şi până în prezent, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat de presă.
Arad: Şefa secţiei de Psihiatrie a SCJU, vizată de percheziţiile în dosarul instrumentat de Parchetul de pe lângă ÎCCJ Arad, 31 mai /Agerpres/- Poliţiştii arădeni au percheziţionat, marţi, cabinetele unor medici de pe reza judeţului, între care şi la cel al prof. dr. Delia Marina Podea, şeful Secţiei Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, care este suspectată de faptul că ar fi solicitat bani de la...
Braşov: În premieră în România, prima operaţie pe cord deschis într-o clinică privată Prima operaţie pe cord deschis efectuată într-o clinică privată s-a desfăşurat în noaptea de marţi spre miercuri la Braşov. Membrii echipei de medici de la Institutul Inimii din Cluj care au operat au declarat joi, într-o conferinţă de presă, că este o premieră în România având în vedere că la Braşov...
MS: Şapte persoane au decedat din cauza gerului, în ultimele 24 de ore Şapte persoane şi-au pierdut viaţa în ţară, în ultimele 24 de ore, din cauza condiţiilor meteorologice, numărul total al deceselor înregistrate din cauza hipotermiei severe de la avertizarea cod galben de ger emisă de meteorologi şi până în prezent ajungând la 86.
MS: 13 decese cauzate de ger, în ultimele 24 de ore Numărul total al deceselor cauzate de hipotermie severă înregistrate de la avertizarea "cod galben de ger" emisă de meteorologi şi până în prezent a ajuns la 57, în ultimele 24 de ore fiind constatate 13 decese, informează Ministerul Sănătăţii (MS).
Suceava: Prefectul solicită primarilor şi angajatorilor să protejeze salariaţii şi persoanele fără adăpost pe timp de ger Prefectul de Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a atenţionat, vineri, angajatorii că, în perioadele cu temperaturi scăzute extreme, trebuie să asigure măsuri minimale pentru menţinerea stării de sănătate a salariaţilor care lucrează în aer liber, respectiv să distribuie ceai fierbinte în cantitate de 0...