Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Număr mare de viroze în judeţ
miercuri, 27 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Târgovişte, 27 ian /Agerpres/ - Numărul virozelor este în creştere la nivelul judeţului Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând, miercuri, aproape 900 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Conform purtătorului de cuvânt al DSP Dâmboviţa, Marinela Popa, sunt înregistrate, la nivel de judeţ, 310 de pneumonii, dintre care 60 de cazuri au necesitat spitalizare. Cei mai afectaţi de viroze sunt copiii până la patru ani şi persoanele în vârstă.
Medicii spun că numărul cazurilor de viroză ar putea creşte în perioada următoare din cauza răcirii accentuate a vremii. În plus, târgoviştenii nu mai apă caldă şi căldură, de două zile, din cauza unei defecţiuni a Distrigaz, care nu mai furnizează gaze la parametri normali către societatea locală de termoficare. Sunt afectate circa 8.000 de apartamente, dar şi elevii şi copii de grădiniţă din 44 de unităţi şcolare. Fără căldură au rămas şi cinci unităţi medicale din municipiul Târgovişte.
DSP Dâmboviţa informează că nu s-a înregistrat niciun caz de gripă, în judeţ, în acest an. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Numărul virozelor este în creştere Numărul virozelor este în creştere în judeţul Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) anunţând, marţi, peste 1.100 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Dâmboviţa: Numărul cazurilor de viroze este în creştere Numărul îmbolnăvirilor cu viroze este în creştere în judeţul Dâmboviţa, Direcţia de Sănătate Publică anunţând, miercuri, peste 1.800 de cazuri de infecţii ale căilor respiratorii superioare.
Sibiu: A crescut numărul virozelor şi a pneumoniilor Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Sibiu a anunţat miercuri că în ultima săptămână de raportare a crescut numărul cazurilor de viroze şi de pneumonii.
Dâmboviţa: Restricţii de vizitare a bolnavilor la Spitalul Judeţean Târgovişte, în condiţiile creşterii numărului cazurilor de viroze şi gripă La Spitalul Judeţean Târgovişte, din cauza numărului de crescând de cazuri de gripă şi viroze, s-au luat măsuri excepţionale în privinţa vizitelor, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.
Dâmboviţa: Două persoane au murit în ultima săptămână din cauza gripei AH1N1 Două persoane diagnosticate cu AH1N1, cunoscută popular sub denumirea de gripă porcină, au murit în judeţul Dâmboviţa în ultima săptămână, a informat, miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa.
Dâmboviţa: Termica Târgovişte va relua furnizarea de căldură şi apă caldă Termica Târgovişte va relua furnizarea de căldură şi apă caldă către abonaţii săi, printre care şi Spitalul Judeţean Târgovişte, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, liderul consilierilor USL din Consiliul Local Târgovişte, Cristian Stan.