Cele mai citite
 


Brăila: Aduşi la spital cu degerături şi hipotermie
miercuri, 27 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 27 ian /Agerpres/ - Opt brăileni au fost aduşi miercuri cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila, deoarece au avut de suferit de pe urma degerăturilor şi a hipotermiei.
Potrivit managerului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Brăila (SAJ), Viorica Uscatu, pacienţii au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean, unde au primit îngrijiri medicale şi au rămas sub supraveghere medicală.
Temperaturile foarte scăzute înregistrate zilele acestea în Brăila au făcut victime şi printre oamenii străzii, trei dintre aceştia fiind internaţi marţi în spital cu degerături la mâini şi picioare.
'Pacienţii au fost transportaţi la Secţia Chirurgie, deoarece aveau extremităţile degerate. Cel mai grav caz este al unui bătrân de 90 de ani, care a plecat de acasă şi, din cauza gerului, a suferit un atac cerebral. Nu a mai ştiut să se întoarcă şi a rămas în zăpadă, până a fost găsit de vecini şi dus acasă, de unde a fost preluat de ambulanţă', a declarat directorul medical al SAJ Brăila, Tudorel Rizea. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Managerul Spitalului Judeţean Brăila: UPU funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat marţi, în şedinţa Consiliului Judeţean, că Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu o treime din necesarul de personal medical, respectiv 8 din 24 de medici, ceea ce îngreunează foarte mult desfăşurarea activităţii...
Brăila: Doar o treime dintre pacienţii ajunşi la UPU - cazuri de urgenţe medicale Doar o treime dintre pacienţii ajunşi anul trecut la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a reprezentat cazuri de urgenţe medicale, potrivit unui raport întocmit de directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, dr. Gabriel Ciochină.
Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit în şase urgenţe medicale Ambulanţele SMURD şi SAJ Brăila, însoţite de utilaje de deszăpezire, au intervenit de la primele ore ale dimineţii pentru acordarea de asistenţă medicală în şase urgenţe medicale, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt.col. Ştefan Stoian.
Sălaj: Măsuri pentru prevenirea deceselor prin hipotermie a persoanelor fără adăpost Echipajele Poliţiei Locale, ale Jandarmeriei şi ale Poliţiei vor patrula în permanenţă în zonele în care se adună persoanele fără adăpost din Zalău, oamenii străzii urmând a fi transportaţi de către Serviciul de Ambulanţă, în funcţie de problemele pe care le au, la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a...
Brăila: SJU, amendat cu 15.000 de lei pentru lipsa de igienă şi probleme la Secţia Oncologie Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a fost amendat cu 15.000 de lei pentru lipsă de igienă în tot spitalul şi condiţii improprii în Secţia Oncologie, în urma unui control efectuat săptămâna trecută de o echipă de la Ministerul Sănătăţii, potrivit rezultatelor anchetei făcute publice luni, în conferinţă...