Cele mai citite
 


Buzău: Gripă A/N1H1 la o gravidă şi un elev
miercuri, 27 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Buzău, 27 ian /Agerpres/ - În judeţul Buzău au fost confirmate două noi cazuri de gripă A/H1N1 la doi tineri, dintre care o gravidă.
Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, Horia Banu, este vorba de o tânără de 16 ani însărcinată în luna a şaptea şi de un elev clasa a-XII-a de la Liceul 'Alexandru Vlahuţă' din Râmnicu Sărat.?
Tânăra provine din mediul rural şi se află internată la secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.
Totodată, activitatea clasei din care provine elevul va fi suspendată pentru 48 de ore începând de joi pentru a da posibilitatea serviciilor de specialitate să o dezinfecteze.
În judeţul Buzău au fost confirmate aproape 200 de cazuri de gripă nouă, iar o persoană a decedat. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 Şapte noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate, vineri, în judeţul Buzău, din cele 46 de suspiciuni existente.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă pandemică Buzău, 5 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore, în judeţul Buzău au fost confirmate alte 14 cazuri de gripă nouă, numărul total ajungând la 46.
Buzău: Patru noi cazuri de gripă AN1H1 Patru noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate joi la Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţ ajungând la 154.
Buzău: Şapte noi cazuri de gripă cu AH1N1 Şapte din cele 26 de noi cazuri de gripă cu virus pandemic confirmate în ultimele 24 de ore la nivel naţional sunt din judeţul Buzău.
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.