Cele mai citite
 


Vrancea: Bătrân, degerat după ce a stat în casă fără căldură
miercuri, 27 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 27 ian /Agerpres/ - Un bătrân de 76 de ani, din comuna Vulturu, judeţul Vrancea, a fost internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă, cu degerături de gradele II şi III la mâini şi la picioare.
Bărbatul le-a spus medicilor că a suferit degerăturile după ce a stat în casă fără căldură.
'Majoritatea persoanelor care au ajuns la spital cu degerături la mâini sau la picioare au reprezentat cazuri sociale. Din acest motiv s-a decis, de fiecare dată, internarea lor', a precizat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
Vrancea: Unitatea de transfuzii a SJU Focşani nu are autorizaţie de funcţionare; se desfăşoară un program de conformare Unitatea de Transfuzii a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Focşani nu are autorizaţie de funcţionare, dar se află într-un program de conformare care se va desfăşura până la finele lunii octombrie, a declarat pentru AGERPRES Cătălin Graur, directorul executiv al Direcţiei pentru Sănătate Publică Vrancea...
Vrancea: Echipamente medicale donate Maternităţii din Focşani de organizaţia "Salvaţi Copiii Romania" Organizaţia "Salvaţi Copiii România" a donat, marţi, Secţiei de neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani, cinci echipamente medicale performante în valoare de aproximativ 25.000 de euro.
Vrancea: Persoane dializate cazate la Spitalul Judeţean; circulaţie restricţionată din Focşani către Buzău Un număr de 18 persoane care au făcut, sâmbătă şi duminică, dializă au fost cazate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani.
Vrancea: Proiect pentru modernizarea Spitalului Judeţean din Focşani Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, Constantin Mîndrilă, a anunţat că planul său pentru 2013 este modernizarea unităţii spitaliceşti, în prezent lucrându-se la un proiect pentru obţinerea de fonduri europene.
Vrancea: Verificare la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani O echipă de control a început, joi, un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Focşani, acţiunea vizând identificarea nivelului de acoperire cu medicamente şi materiale sanitare.