Cele mai citite
 


Iaşi: Intoxicaţi cu monoxidul emanat de aragaze
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de patru persoane au ajuns în noaptea de miercuri spre joi la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce au utilizat multe ore aragazele pentru a-şi încălzi apartamentele.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, susţine că persoanele cu vârste cuprinse între 23 şi 44 de ani acuzau greţuri, vărsături, astenie, vertij, dispnee.
'Au beneficiat imediat terapie de suport şi simptomatică iar starea clinică este în curs de ameliorare. Pacienţii vor rămâne internaţi în Clinica de Toxicologie iar prognosticul este favorabil', a explicat dr Ciuhodaru.
Cei de la Urgenţe recomandă evitarea acestor modalităţi de încălzire întrucât există riscul intoxicaţiilor acute şi prezentarea cât mai rapidă la Spitalul de Urgenţe când apar primele simptome.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Număr mare de intoxicaţi cu substanţe halucinogene Un număr de 11 persoane au ajuns în ultimele două zile la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce s-au intoxicat cu substanţe cu efect halucinogen.
Iaşi: Un bărbat a ajuns la spital în stare gravă din cauza hipotermiei Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe ''Sfântul Ioan'' din Iaşi încearcă de mai bine de cinci ore să salveze viaţa unui bărbat adus în stare de şoc hipotermic.
Iaşi: Un elev a ajuns la spital din cauza etnobotanicelor Un elev din Iaşi a fost adus, luni, la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce timp de trei zile a consumat plante etnobotanice.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: 30 de tineri ajunşi la spital în ultima lună în urma consumului de plante etnobotanice Plantele etobotanice şi consumul acestora în locul ţigărilor de la tarabă au adus, în doar o lună de zile, în spital, aproape 30 de tineri din Iaşi, susţin medicii.
Iaşi: Tentativă de suicid la 89 de ani, din cauza diminuării pensiilor Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au constatat cu surprindere că două femei în vârstă au decis să îşi pună capăt zilelor de teamă că vor muri de foame.