Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Peste 2.400 pacienţi cu viroze respiratorii
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 2.400 de bistriţeni au fost diagnosticaţi, în ultima săptămână, cu viroze respiratorii iar 65 dintre aceştia au fost nevoiţi să se interneze în spital, potrivit datelor centralizate de Autoritatea de Sănătate Publică Bistriţa-Năsăud.
Cei mai mulţi bolnavi s-au prezentat la medic cu infecţii ale căilor respiratorii superioare, fiind vorba de 2.225 persoane, dintre care 846 cu vârsta cuprinsă între cinci şi 14 ani. Dintre pacienţi, 39 au ajuns pe patul de spital, din cauza complicaţiilor apărute.
De asemenea, este în creştere numărul pneumoniilor în judeţ, fiind depistate 216 de astfel de cazuri, cu 74 mai multe decât în săptămâna precedentă. În plus, s-au înregistrat şi trei cazuri de gripă sezonieră la persoane adulte, toate trei necesitând tratament spitalicesc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Aproape 2.500 de bistriţeni cu viroze respiratorii, într-o săptămână; un pacient diagnosticat cu gripă sezonieră Aproximativ 2.500 de bistriţeni au ajuns săptămâna trecută la medic cu diverse forme de viroze respiratorii, potrivit datelor publicate miercuri pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, unul dintre aceştia fiind spitalizat cu gripă sezonieră. Numărul pacienţilor a crescut, faţă...
Bistriţa-Năsăud: Peste zece cazuri de gripă, semnalate într-o singură săptămână în judeţ Medicii de familie din judeţul Bistriţa-Năsăud au raportat, în intervalul 28 martie - 3 aprilie, un număr de 12 cazuri de gripă, dintre care opt la persoane cu vârsta cuprinsă între 15 şi 49 ani, două la copii cu vârsta între 5 şi 14 ani, iar restul la persoane de peste 50 ani, potrivit datelor afişate...
Bistriţa-Năsăud: Peste 3.000 de persoane cu viroze respiratorii din cauza răcirii vremii Peste 3.000 de bistriţeni s-au îmbolnăvit, în ultima săptămână, de diverse forme de viroze respiratorii, răcirea vremii făcând ca numărul pacienţilor să crească cu aproape 54% faţă de săptămâna anterioară.
Bistriţa-Năsăud: Peste 1.700 de copii cu diverse forme de viroze în ultima săptămână Peste 1.700 de copii din judeţul Bistriţa-Năsăud au ajuns la medic săptămâna trecută cu diverse forme de viroze respiratorii, dintre care 48 au necesitat internarea, potrivit datelor afişate marţi pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică.
Bistriţa-Năsăud: Aproape 30% dintre bistriţenii diagnosticaţi cu pneumonie, internaţi în spital Aproape 30% dintre bistriţenii care au fost diagnosticaţi cu pneumonie în intervalul 28 decembrie - 3 ianuarie au avut nevoie de tratament spitalicesc, potrivit datelor postate vineri pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, cei mai afectaţi fiind copiii şi vârstnicii.
Bistriţa-Năsăud: Aproape 3.000 de bistriţeni s-au îmbolnăvit din cauza virozelor într-o săptămână Aproape 3.000 de bistriţeni s-au prezentat săptămâna trecută la medic cu diverse forme de viroze respiratorii, numărul acestora crescând cu 800 de persoane faţă de săptămâna precedentă, potrivit statisticilor publicate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud.