Cele mai citite
 


Gorj: Datorii de peste 60.000 lei la spitalul judeţean
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Judeţean Târgu-Jiu are datorii în valoare de 60.000 lei căre Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS), bani care trebuie restituiţi până la sfârşitul acestei luni, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul economic al CJAS Gorj, Cosma Dumitrescu.
Potrivit acestuia, inspectorii instituţiei au efectuat o verificare a activităţii unităţii spitaliceşti desfăşurată în 2009, descoperind astfel o serie de raportări eronate în cazul internărilor de o zi şi parafe neaplicate pe fişele bolnavilor.
'În ceea ce priveşte situaţia internărilor de o zi, nu au fost efectuate niciun fel de investigaţii, ca urmare, banii repartizaţi pentru serviciile respective trebuie returnaţi. Este vorba de circa 20.000 lei care provin din încasările de la persoanele responsabile de producerea accidentelor de circulaţie, bani pe care Spitalul Judeţean i-a primit şi de la Casa de Asigurări de Sănătate. Practic, aceşti bani au fost încasaţi de două ori şi trebuie restituiţi. Restul până la 60.000 lei reprezintă majorări şi erori în cazul internărilor', a afirmat Cosma Dumitrescu.
Directorul economic al CJAS Gorj a menţionat că, pentru a putea beneficia de alţi bani pentru serviciile medicale, spitalul trebuie să restituie banii până la începutul lunii februarie.
Totodată, acesta a adăugat că astfel de verificări privind activitatea unităţilor spitaliceşti vor fi desfăşurate în perioada următoare la toate spitalele din judeţ.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
Gorj: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, sancţionat de Casa de Asigurări de Sănătate din cauza unor nereguli Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a fost sancţionat de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, în urma unor nereguli constatate în unitatea medicală, a declarat, joi, directorul CJAS Gorj, Daniel Bondoc.
Gorj: Furnizori de servicii medicale, sancţionaţi de CJAS în luna decembrie din cauza neregulilor în activitate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a imputat furnizorilor de servicii medicale din judeţ, în urma controalelor efectuate pe parcursul lunii decembrie, suma de aproximativ 5 200 lei lei pentru servicii raportate eronat, se arată într-o informare postată pe site-ul instituţiei.
CJAS Gorj a achitat 2,8 milioane de lei pentru decontarea reţetelor Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a achitat plăţile reţetelor eliberate de farmacii pentru medicamentele gratuite şi compensate distribuite bolnavilor din judeţ în luna mai a anului trecut, valoarea totală a sumei plătite fiind de circa 2,8 milioane lei.
CJAS Gorj a eliberat 45 de formulare europene în 2010 Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CAS) Gorj a eliberat, pe parcursul anului trecut, 45 de formulare europene, cele mai multe pentru atestarea privind dreptul la prestaţiile în natură - E 107.
Gorj: CJAS a decontat peste 10 milioane de lei în primele două luni pentru programele naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a decontat, pentru primele două luni ale anului, peste zece milioane de lei reprezentând sume utilizate în cadrul programelor naţionale de sănătate, valoarea fiind în creştere faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat vineri directorul instituţiei...