Cele mai citite
 


MS: Încă 16 cazuri de gripă A/H1N1 şi trei decese
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În ultimele 24 ore au fost înregistrate 16 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese, la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii.
Numărul total de cazuri confirmate până în prezent este de 6.931, dintre care 118 cu deces.
Cele mai multe cazuri confirmate au fost înregistrate, în ultimele 24 ore, în judeţele Neamţ - 3, Buzău, Mureş şi Timiş - câte două. Celelalte cazuri sunt în Bucureşti şi în judeţele: Cluj, Constanţa, Dolj, Galaţi, Prahova şi Suceava - câte unul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: 35 de noi cazuri de gripă A/H1N1 În ultimele 24 ore au fost înregistrate 35 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
Ministerul Sănătăţii: 7 decese de gripă nouă şi 44 de îmbolnăviri, în ultimele 48 de ore Ministerul Sănătăţii a anunţat, marţi, că în ultimele 48 ore au fost confirmate 44 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi 7 decese.
MS: Niciun caz nou de gripă A/H1N1 În ultimele 24 de ore nu au fost confirmate cazuri noi de gripă A/H1N1 şi nu a fost înregistrat niciun deces, informează un comunicat remis duminică de Ministerul Sănătăţii.
MS: Încă şapte cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces În ultimele 24 ore au fost înregistrate şapte cazuri noi de gripă A/H1N1 şi un deces, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii.
MS: Şapte cazuri noi de gripă pandemică şi un deces În ultimele 24 ore au fost înregistrate şapte cazuri noi de gripă A/H1N1 şi un deces la o persoană cu afecţiune cronică, a anunţat vineri Ministerul Sănătăţii.