Cele mai citite
 


Preşedintele brazilian, 'epuizat', îşi anulează participarea la Forumul de la Davos
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele brazilian, Luiz Inacio Lula da Silva, 'epuizat', a fost spitalizat în noaptea dintre miercuri şi joi la Recife /nord-est/ şi şi-a anulat deplasarea la Forumul Economic Mondial de la Davos, a anunţat preşedinţia braziliană.
Lula, 64 de ani, se afla joi dimineaţă în drum spre Sao Paulo, unde urma să fie supus unor noi examene medicale.

El a fost anterior spitalizat de urgenţă în spitalul portughez din Recife în urma unei crize de hipertensiune, a afirmat aceeaşi sursă, preluată de France Presse.

'Preşedintele nu se simţea bine în această dimineaţă, iar medicii l-au sfătuit să se odihnească. A avut o săptămână grea şi era cu adevărat epuizat. A avut o criză de hipertensiune şi, în aceste condiţii, a decis să îşi anuleze deplasarea prevăzută la Davos', a declarat pentru agenţia franceză un purtător de cuvânt al preşedinţiei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: Criza de medici de urgenţă, rezolvată în următorii ani Criza medicilor de urgenţă se va rezolva, în următorii ani, deoarece, în prezent, sunt în pregătire aproape 400 de rezidenţi, a declarat, pentru AGERPRES, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat cu ocazia unei vizite efectuate, miercuri noaptea, la Centrul SMURD Buzău. (Sursa: Agerpres)
Vaslui: Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă; nu au fost înregistrate victime Un incendiu a fost înregistrat în noaptea de luni spre marţi, la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, din cauza unui corp de iluminat care a luat foc şi a căzut pe linoleum. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, incidentul...
Sibiu: Deputatul Mădălin Voicu, pacient la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Deputatul Mădălin Voicu a primit îngrijiri de specialitate, în noaptea de marţi spre miercuri, la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean din Sibiu, unde nu a rămas spitalizat, ci a fost externat cu o stare "staţionară" şi "un diagnostic nedefinit", conform unor surse spitaliceşti.
Prima prelevare de plămâni din Transilvania, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş Mai multe echipe de medici din România şi Germania au prelevat, în noaptea de luni spre marţi, plămânii, rinichii şi ficatul de la un donator aflat în moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, aceasta fiind prima prelevare de plămâni din Transilvania şi a treia din România...
Familia regală din Qatar se află în Elveţia pentru o urgenţă medicală Avioane ale familie regale din Qatar au aterizat în noaptea de vineri spre sâmbătă la Zurich, din cauza unei urgenţe medicale a unui membru neprecizat al delegaţiei, a declarat un purtător de cuvânt al Oficiului federal al aviaţiei civile de la Berna, confirmând o informaţie difuzată de presa elveţiană...
Tulcea: Criză de medicamente la Spitalul Judeţean de Urgenţă Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea se confruntă cu o criză de medicamente, aceasta fiind pusă de organizaţia PDL pe seama modalităţilor dificile de achiziţionare a acestora, în timp ce conducerea unităţii susţine că problemele au apărut pe fondul subfinanţării.