Cele mai citite
 


Şosete inodore pentru soldaţii israelieni
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Soldaţii israelieni vor fi dotaţi cu şosete speciale, care pot fi utilizate timp de două săptămâni fără a provoca disconfort sau apariţia unor probleme dermatologice, potrivit ediţiei de joi a cotidianului israelian Maariv, informează AFP.
Şosetele care 'respiră' au o componentă metalică, nu reţin umezeală şi se menţin permanent uscate. Ele vor fi distribuite soldaţilor din unităţile combatante de infanterie începând din luna martie.

Testele efectuate recent pe militari au dus la concluzia că purtarea acestor şosete a dus la scăderea numărului de tratamente dermatologice pentru picioare, a conchis publicaţia citată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Militari americani au expediat din greşeală un bacil mortal la un laborator Un laborator militar american a expediat din greşeală un bacil mortal activ (antrax) la cel puţin un laborator privat din statul Maryland (estul SUA), a declarat miercuri un responsabil american, precizând că nu există riscuri pentru sănătatea publică, relatează AFP.
Militari români participă la exerciţiul multinaţional 'EFORT COMUN - 2015' Un detaşament de militari din cadrul Batalionului 151 Infanterie "Războieni" participă, în perioada 19 - 25 iulie, la exerciţiul multinaţional "EFORT COMUN - 2015", care se va desfăşura în Republica Moldova, la Centrul de instruire din localitatea Bălţi, informează un comunicat de presă al Statului Major...
Militari ai ONU, acuzaţi de propagarea holerei în Haiti Zvonuri apărute luni în două oraşe haitiene au susţinut responsabilitatea 'căştilor albastre' ale ONU în epidemia de holeră care agită în prezent ţara, informează Reuters.
Militari ai ONU, acuzaţi de propagarea holerei în Haiti Zvonuri apărute luni în două oraşe haitiene au susţinut responsabilitatea 'căştilor albastre' ale ONU în epidemia de holeră care agită în prezent ţara, informează Reuters.
Pacienţi militari şi civili vor putea fi operaţi la noua secţie de oftalmologie de la Spitalul Militar Noul bloc operator al Secţiei Clinice Oftalmologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr. Carol Davila" (SUUMC) a fost inaugurat joi şi va oferi servicii medicale atât pacienţilor militari, cât şi civililor.
Doisprezece militari ai Brigăzii 6 Operaţii Speciale 'Mihai Viteazul' Târgu Mureş, decoraţi pentru merite excepţionale Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a decorat, vineri, în cadrul manifestărilor de comemorare a eroilor din cel de-al doilea Război Mondial de la Târgu Mureş, 12 ofiţeri şi subofiţeri ai Brigăzii 6 Operaţii Speciale 'Mihai Viteazul' pentru merite excepţionale în timpul misiunilor din Afganistan...