Cele mai citite
 


Irakul creează o reţea medicală în Iordania
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul sănătăţii irakian Saleh al-Hasnawi a anunţat joi crearea unui birou de legătură în Iordania, pentru ajutorarea irakienilor care au nevoie de servicii de sănătate în această ţară, relatează AP.
Aproximativ 500.000 de irakieni trăiesc în Iordania, de la invadarea Irakului de forţa multinaţională condusă de SUA, în martie 2003.

Acest birou de legătură îşi va avea sediul la Amman şi va colabora cu instituţii medicale particulare şi de stat care internează bolnavi irakieni, a declarat Saleh al-Hasnawi într-o conferinţă de presă în capitala haşemită.

Irakul a creat asemenea birouri în Siria şi Iran şi intenţionează să deschidă în curând oficii similare în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Turcia şi India.

Începând din 2003, mai multe organizaţii neguvernamentale au ajutat mii de irakieni să primească îngrijiri medicale în Iordania.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi secretarul de stat Raed Arafat sunt în drum spre Braşov Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, şi secretarul de stat în MAI Raed Arafat sunt în drum spre Braşov unde, joi seara, a avut loc o explozie la o fabrică de pâine, a confirmat, pentru AGERPRES, premierul interimar Sorin Cîmpeanu.
Ministrul Sănătăţii: Decizia alegerii terenului pentru Spitalul Regional Iaşi va fi una pur tehnică, nu politică Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că amplasamentul viitorului Spital Regional de Urgenţă va fi ales "pur tehnic" şi se speră ca alegerea să fie făcută până la finele lunii octombrie.
Ministrul Sănătăţii: Avem întocmită o hartă a nevoilor pentru fiecare regiune Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că a fost întocmită ''o hartă a nevoilor fiecărei regiuni în parte'', acestea urmând a fi făcute publice în curând.
Ministrul Sănătăţii: Au fost identificate cauzele îmbolnăvirii copiilor din Argeş - o tulpină de E-coli Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a declarat joi într-o conferinţă de presă că a fost identificată cauza îmbolnăvirii copiilor din Argeş, şi anume o tulpină de E-coli.
Ministrul Sănătăţii neagă faptul că unele spitale ar fi primit mai puţine fonduri Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că nu este adevărat faptul că o serie de manageri de spitale ar fi primit mai puţine fonduri.
Ministrul Sănătăţii a dispus controale mixte în problema dezinfectanţilor din spitale Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a dispus Corpului de control demararea unor controale mixte, împreună cu Inspecţia Sanitară de Stat şi Serviciile de Control în Sănătate Publică din cadrul Direcţiilor de Sănătate Publică, după apariţia în media a problemelor legate de dezinfectanţii din...