Cele mai citite
 


Medici ucraineni, interesaţi de sistemul de sănătate românesc
vineri, 20 februarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Baia Mare, 20 feb /Agerpres/ - O delegaţie de medici din Ucraina participă, în aceste zile, la un schimb de experienţă alături de corpul medical din Spitalul de Urgenţă Maramureş, în cadrul unui proiect transfrontalier care se derulează de doi ani de zile.

Proiectul a fost iniţiat de filialei Maramureş a sindicatului Sanitas şi se bucură de sprijinul Autorităţii Sanitare Publice, al Spitalului Judeţean de Urgenţă Maramureş şi al Consiliului Judeţean Maramureş.

Preşedintele sindicatului, Mircea Ciocan, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că parteneriatul dintre medicii şi asistenţii medicali români şi ucraineni are rolul de a completa cunoştinţele medicale în anumite domenii şi de a participa la o serie de programe medicale informative.
Delegaţia medicală ucraineană (medici şi asistenţi medicali din unităţile sanitare ale regiunii Ivano-Frankovsk, Ucraina) va participa, vineri şi sâmbătă, la cea de a VI-a ediţie a târgului Maramedica, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş şi dedicat tehnologiilor şi cercetării medicale, la care participă 50 de firme româneşti şi străine. AGERPRES/ (Leontin Cupar)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII ÎN JUDEŢE Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Corespondenţi în săptămâna 9-13 mai
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 11 - 15 iulie:
RETROSPECTIVA SÃPTÃMÂNII - BUCUREŞTI Sinteza principalelor ştiri difuzate de Redacţia Ştiri Interne - Bucureşti în săptămâna 9 - 13 mai:
Bani mai puţini pentru servicii medicale Alexandria, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a încheiat cu furnizorii de servicii medicale din judeţ 470 de contracte pentru 2009, un an în care bugetul total administrat de această instituţie reprezintă 81,60 la sută în comparaţie cu banii gestionaţi în 2008.
Casa de Pensii Bucureşti primeşte cereri pentru bilete de tratament Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Casa de Pensii a Municipiului Bucureşti primeşte, în această perioadă, cereri de acordarea biletelor de tratament pentru acest an.
Iniţiativă legislativă pentru fonduri pentru sănătate Bucureşti, 13 mai /Agerpres/ - Un Comitet de Iniţiativă Legislativă Cetăţenească a început strângerea de semnături de la pacienţi pentru creşterea fondurilor alocate sănătăţii.