Cele mai citite
 


Suceava: Amputări din cauza degerăturilor
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Doi bărbaţi aduşi la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou' din Suceava cu degerături riscă amputarea membrelor afectate.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă, Tiberiu Brădăţan, a declarat, joi, că Aton M., de 56 de ani, din Gura Humorului prezentă o degerătură la degetul mic al mâinii stângi, iar Constantin R., de 42 de ani, din Suceava, cunoscut ca fiind un caz social, a fost diagnosticat cu degerătură antepicior stâng.
Brădăţan a spus că ambele persoane au fost internate în secţia Chirurgie a Spitalului şi a făcut apel către suceveni să se îmbrace bine şi să se protejeze de ger.
Totodată, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat că, în ultimele 24 de ore, nu au fost înregistrate decese cauzate de hipotermie, în judeţ.
Potrivit aceleiaşi surse, cinci persoane, cazuri sociale, au fost transportate, miercuri, cu ambulanţa, numărul cazurilor sociale asistate în UPU Suceava fiind în prezent de şase, iar numărul cazurilor sociale existente în UPU este de trei.
În privinţa cazurilor asistate în structuri de urgenţă din alte spitale, DSP Suceava menţionează că există un caz la camera de gardă a Spitalului Municipal Vatra Dornei şi două la Compartimentul de Primire Urgenţă a Spitalului Câmpulung Moldovenesc.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalele şi Ambulanţa, avertizate de DSP să asigure medicamente şi linii de gardă în perioada de caniculă Spitalele şi Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava trebuie să asigure medicamente, materiale sanitare şi linii de gardă cu personal medical în sezonul estival, conform unei recomandări a Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, a declarat, pentru AGERPRES, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al...
Suceava: Creşte numărul cazurilor de gripă în judeţ În ultima săptămână, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a înregistrat din judeţ 34 cazuri suspecte de gripă, şapte dintre pacienţi fiind internaţi în Secţia de boli infecţioase din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al DSP Suceava...
Suceava: Dosar penal în cazul decesului bebeluşului de opt luni; DSP şi Colegiului Medicilor fac anchete Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a demarat o anchetă administrativă în cazul unui bebeluş în vârstă de opt luni, suspect de meningo-encefalită, care a murit în elicopterul care-l transporta de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava la un spital din Iaşi, pentru a se vedea dacă au fost...
Suceava: Al patrulea deces prin hipotermie Suceava, 11 ian /Agerpres/ - Suceava a înregistrat al patrulea caz de deces prin hipotermie, în ciuda temperaturilor atmosferice mai crescute înregistrate în ultima perioadă, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava.
Suceava: Bolnavii de meningită vor fi internaţi la Dermatologie, pentru că Secţia de Boli Infecţioase nu mai are locuri Direcţia de Sănătate Publică Suceava a solicitat Spitalului de Urgenţă "Sfântul Ioan Nou" Suceava eliberarea şi pregătirea Secţiei Dermato-Venerice în vederea internării noilor cazuri de meningită acută virală, având în vedere că numărul persoanelor diagnosticate cu această boală creşte de la o zi la...
Suceava: Ambulanţă de 700.000 de lei, nefolosită din lipsa medicilor de urgenţă Deficitul de medici urgentişti face ca o ambulanţă performantă, achiziţionată cu fonduri europene pentru SMURD Suceava, să fie nefolosită, a declarat presei, miercuri, şeful ISU Suceava, col. Dan Hoffman.