Cele mai citite
 


Călăraşi: Centrala termică a spitalului judeţean este în stare avansată de deteriorare
duminică, 31 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrala termică a Spitalului de Urgenţă Judeţean Călăraşi este într-un grad avansat de deteriorare fizică şi necesită reparaţii urgente.
'Centrala termică a spitalului are nevoie urgentă de reparaţii capitale la nivel de construcţie, nu mai vorbesc de aparatură, cazan ş.a.m.d.. Poate semnalând acest fapt, cei din conducerea Consiliului Judeţean, vor lua în considerare solicitările noastre, că am făcut solicitări de bani pe linia aceasta şi cred că nu vor veni', a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul spitalului Ion Sfetcu.
'Noi suntem administratori ai acestei clădiri, proprietar este Consiliul Judeţean şi cred că ar trebui să-i intereseze mai mult pe dumnealor starea clădirii. Poate ar fi bine să treacă pe la spital să vadă, să ia măsuri din timp, să nu apuce să cadă şi după aceea să se spună că nu au fost semnalate aceste probleme', a mai precizat managerul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Bărbat găsit decedat în incinta centralei termice a Spitalului de Urgenţă Judeţean Un bărbat în vârstă de 70 de ani din municipiul Călăraşi a fost găsit decedat în incinta centralei termice a Spitalului de Urgenţă Judeţean.
Sponsorizări ISU în 2015 - Materiale IT, furtunuri, echipamente medicale, materiale de construcţii, televizoare, hârtie igienică Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a publicat marţi pe site sponsorizările primite de inspectoratele teritoriale în anul 2015, materiale de peste 100.000 de lei primind ISU Bucureşti Ilfov, ISU Buzău, ISU Timiş, ISU Suceava şi IGSU.
Timiş: Unităţile de urgenţă ale Spitalelor Municipal şi Judeţean vor intra în procese de modernizare Secţiile de Primiri Urgenţe (UPU) ale Spitalelor Municipal şi Judeţean Timişoara vor intra în acest an în ample procese de modernizare, o parte a banilor necesari fiind de la Uniunea Europeană.
Numărul unic de urgenţă 112 - la şase ani de existenţă în România, cu apeluri reale şi false (grupaj) Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Numărul unic de urgenţă 112 a marcat, vineri, al şaselea an de implementare în România, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale organizând, cu acest prilej, în toate Dispeceratele 112 din ţară, vizite ale elevilor pentru a le explica importanţa şi utilitatea lui, precum şi...
Călăraşi: Un al patrulea medic bulgar ar putea lucra la Spitalul Judeţean de Urgenţă Un al patrulea medic bulgar, specialist pe ATI, intenţionează să lucreze la Spitalul de Urgenţă Judeţean, a declarat, miercuri, pentru
Iaşi: Spitalul Regional de Urgenţă, din nou în atenţia autorităţilor şi politicienilor Contractul de proiectare al viitorului Spital Regional de Urgenţe din Iaşi va fi încheiat în luna octombrie şi tot atunci se va şti unde va fi amplasată această unitate medicală care va fi construită cu fonduri provenite de la Banca Mondială şi din bugetul local, a declarat joi pentru AGERPRES primarul...