Cele mai citite
 


Iaşi: Etnobotanicele, folosite de un student în sesiune
duminică, 31 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr a încercat să scape de stresul acumulat în prima sesiune de examene din viaţa lui folosind produse etnobotanice.
Tânărul, în vârstă de 19 ani, student la Politehnică, a fost dus la spital cu ambulanţa, sesizată de colegii lui din cămin. Ei au intrat în panică atunci când au văzut că prietenul lor se simte rău după ce a fumat produse cumpărate de la un weed-shop din zonă.
'Pacientul a fost preluat rapid în UPU, necesitând suport respirator şi terapie de urgenţă a tulburărilor cardiocirculatorii, rămânând internat în Clinica de Toxicologie', a precizat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi.
Este prima dată când studenţii utilizează aceste produse ca modalitate de relaxare în sesiune. Cei de la Spitalul de Urgenţe se aşteaptă ca în această perioadă numărul acestor cazuri să crească.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Cinci intoxicări cu etnobotanice, printre care şi o gravidă, în ultimele 12 ore Un număr de cinci personae au ajuns în ultimele 12 ore la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce s-au intoxicat cu plante etnobotanice, printre acestea fiind şi o gravidă în luna a şaptea.
Iaşi: Tânăr în stare gravă după ce a fumat 'vise' la preţ redus Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost dus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe din Iaşi, în noaptea de joi spre vineri, după ce timp de şase luni a fumat produse etnobotanice.
Tudor Ciuhodaru cere demisia responsabililor de explozia consumului de etnobotanice Deputatul PC Tudor Ciuhodaru cere adoptarea de urgenţă a proiectului legislativ care prevede închisoarea până la douăzeci de ani pentru comercianţii de etnobotanice, precum şi demisia celor responsabili de explozia acestui fenomen.
Iaşi: Deputatul?Tudor Ciuhodaru cere anularea autorizaţiilor de funcţionare ale magazinelor de vise Iaşi, 31 oct /Agerpres/ - Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, deputatul?Tudor Ciuhodaru, solicită anularea autorizaţiilor de funcţionare ale 'magazinelor de vise' existente în municipiul reşedinţă de judeţ.
Iaşi: Numărul studenţilor care ajung la urgenţe a crescut de trei ori de la începerea sesiunii de vară Tot mai mulţi studenţi ajung la spital pentru îngrijiri medicale din cauza crizelor de tetanie, atacurilor de panică sau stărilor de anxietate, precum şi a afecţiunilor digestive, cardiace sau respiratorii.
Iaşi: Tineri aflaţi sub influenţa etnobotanicelor au încercat să se sinucidă Iaşi, 8 dec /Agerpres/ - Şapte persoane au fost aduse, miercuri dimineaţa, în doar câteva ore, la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) de la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi după ce au consumat plante etnobotanice, doi dintre aceştia fiind internaţi în urma unor tentative de suicid...