Cele mai citite
 


Mureş: O femeie decedată la scurt timp după naştere avea virusul AH1N1
duminică, 31 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Institutului de Medicină Legală din Târgu Mureş, dr. Hecser Laszlo, a declarat vineri că rezultatul de la Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului gripei noi la femeia care a decedat imediat după naştere, în urmă cu 10 zile, la Clinica de Obstetrică-Ginecologie din Târgu Mureş.
'Rezultatul de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti e pozitiv pentru virusul AH1N1, în urma analizelor din fragmentul pulmonar luat şi din secreţia nazală. La autopsie, modificările nu erau foarte semnificative la plămâni. S-au trimis şi probe histopatologice din organe la Institutul de Patologie din Bucureşti, aşteptăm rezultatele şi cred că în aproximativ o săptămână finalizăm şi diagnosticul', a spus dr. Hecser.
Femeie care a decedat în spitalul din Târgu Mureş a fost adusă de urgenţă din judeţul Covasna, după ce a născut prin cezariană.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mureş: Femeia decedată din cauza gripei porcine avea şi alte afecţiuni medicale grave Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean Mureş, dr. Ovidiu Gîrbovan, a declarat, marţi, că femeia în vârstă de 50 de ani, care a decedat la Clinica de Boli Infecţioase din Târgu Mureş după ce a fost diagnosticată cu gripă de tip AH1N1 (gripa porcină), suferea şi de alte afecţiuni grave.
Arad: Un al doilea bolnav infectat cu virusul AH1N1 a decedat la SCJU Un al doilea bolnav infectat cu virusul AH1N1 a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, duminică seară, după ce s-a aflat internat timp de o săptămână într-o rezervă a secţiei Anestezie, Terapie Intensivă a spitalului, informează dr Adrian Wiener, purtător de cuvânt al SCJU Arad.
Bistriţa-Năsăud: Botulism confirmat la o femeie de 50 de ani Bistriţa, 8 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, luni, diagnosticul de botulism pus de medicii bistriţeni unei femei de 50 de ani, din municipiul Bistriţa, care a fost internată în urmă cu o săptămână în secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă, însă nu...
Târgu Mureş: Transplant de cord la un pacient care a mai suferit în trecut o operaţie pe cord deschis O echipă multidisciplinară condusă de şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant (IUBCvT) Târgu Mureş, dr. Horaţiu Suciu, a efectuat vineri al cincilea transplant de inimă din acest an, la un bărbat în vârstă de 38 de ani din judeţul Arad...
Mureş: A opta prelevare de organe efectuată la SCJU de la începutul anului Echipe de medici din Târgu Mureş, Cluj-Napoca şi Bucureşti efectuează, miercuri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, a opta prelevare de organe de la începutul acestui an, a declarat purtătorul de cuvânt al SCJU, Mariana Negoiţă.
Sălaj: Alte trei persoane sunt internate cu suspiciunea de gripă Alte trei persoane din Sălaj sunt actualmente internate la Secţia de Boli infecţioase ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, cu suspiciunea de gripă, după ce, la finele lunii ianuarie un sălăjean în vârstă de 36 de ani a decedat datorită gripei provocate de virusul AH1N1.