Cele mai citite
 


Călăraşi: Un nou caz de gripă nouă
duminică, 31 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou caz de gripă cu virus A/H1N1 pandemic s-a confirmat în judeţul Călăraşi, a declarat vineri, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Potrivit medicului epidemiolog, analizele de laborator au confirmat prezenţa virusului pandemic la o tânără cu obezitate grad III, în vârstă de 23 de ani, din mediul rural.
Ea se află în prezent internată la Spitalul clinic 'Dr. Victor Babeş'.
În judeţul Călăraşi numărul total de cazuri de gripă nouă confirmate de laborator a ajuns la 109, fiind înregistrate şi două decese.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 17 ian /Agerpres/ - Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat duminică, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat miercuri pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
MS: 3 noi decese şi 52 de cazuri de gripă nouă Ministerul Sănătăţii a anunţat, duminică, că, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate trei noi decese şi au fost confirmate alte 52 cazuri de gripă cu virus A/H1N1.
Călăraşi: Zece noi cazuri confirmate de gripă cu virus A/H1N1 Călăraşi, 15 dec /Agerpres/ - Zece noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în judeţul Călăraşi, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Două noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, la un adult şi un copil, ambii din mediul rural, a declarat pentru AGERPRES medicul epidemiolog Camelia Truică.
Călăraşi: Un nou caz confirmat de gripă A/H1N1 Un nou caz de gripă cu virus A/H1N1 pandemic a fost confirmat în judeţul Călăraşi, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.