Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Femeie însărcinată, diagnosticată cu gripă nouă
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bistriţa, 29 ian /Agerpres/ - O tânără de 26 de ani din localitatea Şieu Odorhei, judeţul Bistriţa-Năsăud, a fost diagnosticată, în ultimele 24 de ore, cu gripă nouă, acesta fiind al patrulea caz de infectare cu virusul A/H1N1 din judeţ.
Potrivit Autorităţii de Sănătate Publică, femeia se află în primul trimestru de sarcină, iar confirmarea faptului că a contactat gripa nouă a venit chiar în ultima sa zi de spitalizare la Secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.
Decizia de externare a fost luată ca urmare a evoluţiei favorabile a stării de sănătate a pacientei, însă aceasta va fi monitorizată în continuare de medicul de familie.
Tânăra de 26 de ani este a doua femeie gravidă din judeţ care este diagnosticată cu gripă nouă, după ce o fată de 25 de ani, tot din mediul rural şi însărcinată în luna a şasea, a fost infectată cu acest virus, în decembrie anul trecut.
Din cele patru cazuri de gripă nouă din Bistriţa-Năsăud, unul s-a soldat cu decesul pacientului în vârstă de 30 ani, revenit acasă din Italia cu ocazia sărbătorilor de iarnă, complicaţiile apărând pe fondul unei boli pulmonare mai vechi. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Gravidă diagnosticată cu gripă nouă O tânără de 25 de ani din municipiul Bistriţa, însărcinată în luna a patra, a fost diagnosticată cu gripă nouă, aceasta fiind externată cu o zi înainte ca Institutul Cantacuzino să confirme prezenţa virusului A/H1N1 în acest caz.
Bistriţa-Năsăud: Un nou caz de gripă pandemică O femeie de 35 de ani din mediul rural este cea de-a cincea persoană din judeţul Bistriţa-Năsăud diagnosticată cu gripă nouă, însă pacienta a fost externată înainte ca Institutul Cantacuzino să confirme prezenţa virusului A/H1N1 în acest caz.
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...
Bistriţa-Năsăud: Bărbat cu diabet, infectat cu virusul gripei noi Un bărbat de 40 de ani din municipiul Bistriţa a fost diagnosticat cu gripă nouă în ultimele 24 de ore, la o săptămână după ce acesta a fost internat la secţia infecţioase a Spitalului de Urgenţă din Bistriţa cu simptome ale acestei boli.
Bistriţa-Năsăud: Alte 10.000 de vaccinuri anti A/H1N1, solicitate Alte 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei noi vor fi aduse în judeţul Bistriţa-Năsăud în cursul serii de marţi, la solicitarea Autorităţii de Sănătate Publică (ASP), urmând ca de miercuri să înceapă vaccinarea populaţiei în cele patru centre deschise în oraşele Bistriţa, Năsăud şi Beclean.
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.