Cele mai citite
 


Argeş: Trecerea spitalelor la autorităţile locale, o iniţiativă bună, dar nu în orice condiţii, spune primarul Pendiuc
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Piteşti, 29 ian /Agerpres/ - Trecerea spitalelor în subordinea primăriilor este o acţiune foarte bună, dacă va fi însoţită şi de resurse suficiente şi stabile, a declarat, vineri, primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc.
El adăugat că, în momentul actual, nu s-ar putea face faţă din punct de vedere financiar, pentru că la nivelul Consiliului Local nu există bani care să poată lua destinaţia unei asemenea activităţi.
''Ar fi bine dacă această descentralizare s-ar realiza altfel decât până acum, când responsabilităţile au fost preluate fără resurse sau cu resurse doar pentru o perioadă scurtă de timp, de exemplu doar pentru primul an'', a declarat, pentru AGERPRES, primarul Tudor Pendiuc. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Preşedintele CJ a propus înfiinţarea unei comisii de dialog social cu societatea civilă în domeniul sănătăţii Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, Florin Tecău, a propus miercuri, la întâlnirea cu reprezentanţii celor care au protestat faţă de situaţia sistemului medical, înfiinţarea unei comisii de dialog social cu societatea civilă în domeniul sănătăţii.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti care au ajuns la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 42 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti care s-au prezentat la spital cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns marţi la 42, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.
Argeş: 26 de copii de la o şcoală din Piteşti, la spital cu simptome de toxiinfecţie alimentară; jumătate au fost internaţi Zeci de copii, elevi la aceeaşi şcoală din Piteşti, s-au prezentat în ultimele 24 de ore la Spitalul de Pediatrie cu simptome de toxiinfecţie alimentară, jumătate dintre ei fiind internaţi.
Argeş: Numărul elevilor de la o şcoală din Piteşti internaţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns la 36 Numărul elevilor de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti internaţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară a ajuns luni la 36, cu 14 mai mulţi decât în urmă cu o zi, conform datelor centralizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Argeş.
Argeş: Cazurile de toxiinfecţie alimentară de la o grădiniţă din Piteşti, provocate de nerespectarea regulilor de igienă în bucătărie Cele cinci cazuri de toxiinfecţie alimentară înregistrate pe 11 octombrie la o grădiniţă din municipiul Piteşti au fost provocate de nerespectarea regulilor de igienă în bucătăria în care se pregătea hrana, a anunţat miercuri prefectul judeţului Argeş, Cristian Soare.
Argeş: Nouă elevi de la Şcoala I.L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi cu toxiinfecţie alimentară Nouă de elevi de la Şcoala I. L. Caragiale din Piteşti sunt în continuare internaţi, vineri, la o săptămână după ce au început să prezinte simptome de toxiinfecţie alimentară, au anunţat reprezentanţii Instituţiei Prefectului Argeş.