Cele mai citite
 


Brăila: Teste HIV gratuite pentru medici şi cosmeticiene
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Brăila, 29 ian /Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila are 1.600 de teste HIV gratuite, pe care le pune la dispoziţia personalului medico-sanitar şi angajaţilor de la saloanele de înfrumuseţare cu risc, în vederea efectuării acestui tip de analiză medicală.
Potrivit directorului coordonator al DSP Brăila, Lavinia Craioveanu, persoanele care fac parte din aceste categorii de risc sunt aşteptate la sediul DSP, pentru a-şi face programare şi a beneficia de gratuitatea efectuării testării HIV.
'Personalul medico-sanitar şi personalul care lucrează în centrele de înfrumuseţare cu risc sunt aşteptate să se programeze la noi la laboratorul de patologie pentru testare HIV gratuită. Personalul cu risc trebuie oricum să îşi facă această testare, iar la noi este gratuită', a declarat Lavinia Craioveanu.
În evidenţele DSP Brăila figurează 105 persoane infectate cu HIV, din care doi sunt copii cu mame seropozitive.
În cadrul DSP Brăila funcţionează Centrul de Consiliere şi Testare HIV, finanţat de Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA), în parteneriat cu DSP. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Testare gratuită HIV pentru medici şi cosmeticiene Medicii şi angajaţii saloanelor de înfrumuseţare din Brăila sunt aşteptaţi la sediul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila pentru a efectua gratuit testarea HIV.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Brăila: Peste 12.000 de persoane s-au vaccinat antigripal gratuit Peste 12.000 de brăileni s-au vaccinat antigripal în cadrul campaniei gratuite derulate de Ministerul Sănătăţii, potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila.
Brăila: Peste 15.000 de persoane au fost vaccinate antigripal Peste 15.000 de brăileni s-au vaccinat antigripal în cadrul campaniei gratuite derulate de Ministerul Sănătăţii, potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila.
Brăila: DSP a primit peste 2.000 de doze de vaccin pentru imunizarea nou-născuţilor Direcţia de Sănătate Publică Brăila a primit de la Ministerul Sănătăţii peste 2.000 de doze de vaccin pentru imunizarea nou-născuţilor, potrivit informaţiilor furnizate joi de DSP.
Brăila: DSP a autorizat un singur spital privat de medicină paleativă destinat persoanelor vârstnice Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a autorizat, la nivelul judeţului, un singur spital privat de medicină paleativă destinat persoanelor vârstnice, potrivit informaţiilor furnizate marţi, în şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic de directorul instituţiei, Gabriel Ciochină.