Cele mai citite
 


Giurgiu: Spitalele pot fi în subordinea oricui, dacă sunt alocate şi fonduri, spune preşedintele CJ
vineri, 29 ianuarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Giurgiu, 29 ian /Agerpres/ - Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu, este de părere că spitalele pot rămâne în subordinea oricui dacă sunt alocate şi fondurile necesare pentru acestea.
'Eu aş vrea ca spitalele din judeţ să rămână tot în administrarea noastră, a Consiliului Judeţean, dar să primim şi fondurile necesare, doar aşa să dai un spital în administrarea unuia sau altuia, dar fără fonduri, nu mi se pare o soluţie. Totodată, ele pot fi date în subordinea oricui, dar cu aceeaşi condiţie de a-i fi alocate fondurile necesare pentru întreţinerea acestora. Vă închipuiţi ce ar însemna un spital dat în administrarea unei comune?', a declarat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Dumitru Beianu.
În judeţul Giurgiu sunt şase spitale în mediul rural şi unul în municipiul Giurgiu. Pentru întreţinerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, CJ a putut repara, după mai mulţi ani, acoperişul acestuia, iar unele saloane, precum şi Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului au fost reabilitate cu ajutorul unor fonduri de la bugetul de stat şi al unor sponsori.
Acum, Consiliul Judeţean Giurgiu încearcă să realizeze un proiect care să eficientizeze consumul de energie termică al spitalului judeţean de urgenţă. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Slatina va fi extinsă şi reabilitată Lucrările de extindere, reabilitare şi dotare cu noi echipamente medicale a Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor începe săptămâna viitoare, a declarat marţi pentru AGERPRES managerul unităţii sanitare, Andrei Iordache.
Brăila: Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24 Unitatea de Primiri Urgenţe Brăila funcţionează cu 9 medici dintr-un necesar de 24, ultimul medic fiind angajat chiar săptămâna trecută, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu.
Unitatea de primiri urgenţe din oraşul Victoria nu se poate deschide în lipsa unui aviz al Consiliului Judeţean Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că deschiderea Unităţii de primiri urgenţe (UPU) în clădirea fostei policlinici din oraşul Victoria nu se va face până când Ministerul Sănătăţii nu va înştiinţa Consiliul Judeţean că va primi...
Maramureş: Ecograf nou pentru Unitatea de Primiri Urgenţe de la SJU Baia Mare Baia Mare, 18 feb /Agerpres/- Preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, a declarat joi că organizaţia urmează să achiziţioneze un ecograf destinat Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Baia Mare.
Tulcea: Conducerea Spitalului Judeţean doreşte să atragă fonduri de peste 20 de milioane de euro Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea intenţionează să atragă finanţări de 20 de milioane de euro prin instrumentul financiar Investiţii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunării.
Giurgiu: Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă cere sprijinul CJ pentru remedierea situaţiei din instituţie Directorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Mihai Petre, a prezentat un raport Consiliului Judeţean, cerând sprijinul instituţiei pentru remedierea neajunsurilor existente în această unitate medicală.