Cele mai citite
 


Mehedinţi: Farmaciile şi-au primit banii pentru medicamentele eliberate
luni, 1 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Drobeta-Turnu Severin, 1 feb /Agerpres/ - Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a achitat suma de 190.000 de lei, la sfârşitul lunii ianuarie 2010, celor 46 de farmacii din judeţ, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Doina Borugă.
Potrivit sursei citate, suma respectivă a fost alocată, aşa cum prevede actul normativ emis de guvern care stabileşte achitarea în termen de 180 de zile, pentru medicamentele gratuite şi compensate eliberate în luna iunie 2009 pe bază de reţete medicale.
În opinia acesteia, odată cu aprobarea bugetului de stat al anului 2010, în reţeaua de farmacii din Mehedinţi nu se vor mai înregistra probleme, furnizorii putând să-şi primească banii pentru decontarea facturilor de livrare a medicamentelor.
De asemenea, CJAS Mehedinţi a mai achitat şi suma de 360.000 de lei pentru medicamentaţia utilizată în cadrul Programelor naţionale de sănătate implementate în anul 2009 în care sunt cuprinse persoanele cu boli complexe. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Deficit de fonduri pentru medicamentele gratuite şi compensate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a solicitat Guvernului 28 de milioane de lei pentru achitarea debitelor către furnizorii de medicamente gratuite şi compensate, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, reprezentantul instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Aproximativ 500 de cereri pentru eliberarea de dispozitive medicale, onorate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a reuşit rezolvarea a 496 de cereri depuse de asiguraţi pentru aprobarea achiziţiei gratuite de dispozitive medicale, a declarat miercuri pentru AGERPRES preşedintele instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Peste 3,8 milioane lei decontaţi de CJAS pentru servicii medicale efectuate în străinătate de asiguraţi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a decontat în străinătate în 2015 facturi emise de unităţi spitaliceşti în valoare de 3.895.000 lei, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.
Mehedinţi: Controale la laboratoarele de analize medicale care invocă epuizarea fondurilor repartizate de CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi va demara, începând de marţi, controale la cele şase laboratoare de analize medicale din judeţ, a declarat directorul instituţiei, Ion Mîţu.
Mehedinţi: Restanţe la contribuţiile de sănătate de peste 1,8 milioane lei Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi are de recuperat debite de 1.820.552 lei de la persoanele fizice care derulează activităţi independente şi liberale în judeţ.
Mehedinţi: CJAS a recuperat peste 140.000 lei din banii acordaţi ilegal furnizorilor de servicii medicale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Mehedinţi a recuperat 141.098 lei de la furnizorii de servicii medicale din judeţ, bani acordaţi nejustificat în anul 2013, a declarat marţi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Barbu.