Cele mai citite
 


Arad: Spitalul Clinic Municipal Arad, partener într-un proiect transfrontalier
marţi, 2 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Clinic Municipal (SCM) Arad va beneficia de 300.000 de euro din bugetul municipiului Arad pe anul 2010 pentru participarea în calitate de partener în proiectul transfrontalier intitulat 'Teleradiologia Transfrontalieră Csongrad- Arad' - Dezvoltarea unei reţele de telediagnostic în judeţele Csongrad şi Arad, alături de Spitalul Clinic 'Dr.Diosszilagyi Samuel' din Mako, Ungaria.
După cum susţine dr Teodora Olaru, managerul SCM Arad, această sumă este necesară în vederea achiziţionării prin acest proiect, a unui computer tomograf în valoare totală de 1.200.000 euro.
'Proiectul urmează a fi depus pentru obţinerea finanţării din fonduri structurale prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria- România 2007-2013, de către Spitalul Clinic 'Dr. Diosszilagyi Samuel' Mako şi Spitalul Clinic Municipal Arad, ?şi va beneficia de o finanţare din FEDR în procent de 96,05% şi contribuţii proprii de 3,95%, cheltuielile efectuate în cadrul proiectului fiind rambursate conform Acordului de finanţare', a declarat luni dr Teodora Olaru.
'Proiectul prevede de asemenea că suma rambursată din finanţarea Uniunii Europene va fi restituită?municipalităţii de către Spitalul Clinic Municipal Arad la primirea acesteia, iar la finalizarea proiectului SCM Arad va prezenta Consiliului Local al Municipiului Arad un raport detaliat privind derularea activităţilor din cadrul acestuia şi de asemnea rezultatele obţinute', a adăugat managerul Spitalului Clinic Municipal Arad.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: A fost pus în funcţiune un computer tomograf de ultimă generaţie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă La Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad, funcţionează începând de vineri un computer tomograf de ultimă generaţie, achiziţionat în cadrul unui proiect transfrontalier româno-ungar.
Arad: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă a fost dotat cu un computer tomograf digital de ultimă generaţie Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a primit un computer tomograf digital de ultimă generaţie, în valoare de peste 1,73 de milioane de euro, în cadrul proiectului transfrontalier intitulat 'Teleradiologia transfrontalieră în judeţele Csongrad- Arad', lansat în toamna anului 2011.
Arad: Conferinţă de finalizare a proiectului 'Teleradiologia transfrontalieră Csongrad - Arad' Arad, 21 nov /Agerpres/- Proiectul HURO 0802/013, intitulat 'Teleradiologia transfrontalier Csongrad - Arad, a cărui conferinţă de final s-a desfăşurat miercuri, la Arad, s-a derulat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră România- Ungaria, 2007-2013, prin fondul European de Dezvoltare Regională...
Arad: Ambulatoriul integrat al SCJU va fi reabilitat, modernizat şi echipat cu fonduri europene Contractul de finanţare pentru pentru proiectul intitulat "Ambulatoriul integrat din structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad - reabilitare/modernizare, dezvoltare şi echipare cu aparatură de specialitate" a fost semnat joi, în prezenţa lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean...
Arad: Proiect de peste 12 milioane euro pentru modernizarea Secţiei de Oncologie din cadrul SCJU Proiectul având ca obiect extinderea, modernizarea şi transformarea Secţiei de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad va fi depus de Consiliul Judeţean Arad spre finanţare în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Interreg România - Ungaria 2014 - 2020, informează Nicolae...
Arad: Proiect transfrontalier cu finanţare nerambursabilă ' Vindecare fără graniţe în regiunea Criş- Mureş' Arad, 31 ian /Agerpres/- În cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad derulează în parteneriat cu Spitalul Judeţean 'Pándy Kálmán' Békés Ungaria,, proiectul cu finanţare nerambursabilă HURO/ 0802/021 intitulat 'Vindecare fără...