Cele mai citite
 


Sibiu: 20 de pacienţi cu fracturi în urma căzăturilor pe gheaţă
marţi, 2 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medicii ortopezi de la Spitalul Clinic Judeţean au fost solicitaţi luni, în numai patru ore, în intervalul 9,00-13,00, pentru îngrijirea a 20 de sibieni care au suferit fracturi în urma căzăturilor pe gheaţă, informează un comunicat de presă remis AGERPRES.
Numărul de pacienţi înregistrat luni este un record de la începutul iernii. Majoritatea celor 20 de pacienţi sunt femei şi spun că au alunecat pe gheaţă atât pe trotuare, cât şi pe străzi.
Cei 20 de pacienţi cu fracturi de luni au primit îngrijiri medicale şi s-au externat pentru a continua tratamentul acasă. Recuperarea pacientului după o astfel de fractură durează între 6 săptămâni şi 3 luni.
De la începutul anului, un sibian a murit şi alţi 100 şi-au fracturat mâinile şi picioarele după ce au alunecat pe gheaţă.
Deocamdată, primăria nu a prezentat o situaţie a amenzilor date celor care nu îşi curăţă trotuarele devenite adevărate patinoare şi pârtii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sibiu: De şase ori mai mulţi pacienţi care au căzut pe gheaţă, decât în 2014, au ajuns la spital De şase ori mai mulţi pacienţi care au căzut pe gheaţă au ajuns în ultimele trei zile la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, ceea ce înseamnă 36 de pacienţi, faţă de numai şase cât apelau la ajutorul medicilor ortopezi în aceeaşi perioadă a anului trecut, a declarat luni, pentru AGERPRES,...
Sibiu: Peste 90 de persoane s-au ales cu fracturi din cauza trotuarelor necurăţate de gheaţă Un număr de 91 de sibieni, din cei peste 500 care au ajuns în primele două luni ale anului la spital cu diverse fracturi, au declarat că au alunecat pe gheaţa necurăţată de pe trotuar.
Sibiu: Cel puţin cinci fracturi zilnic, deşi nu este zăpadă Cel puţin cinci sibieni au suferit fracturi ale membrelor, în medie zilnic, de la începutul anului, deşi nu prea există zăpadă şi gheaţă pe trotuarele şi străzile din oraş, iar la schi nu s-a înregistrat decât un accidentat uşor, pe pârtia din staţiunea Păltiniş, a declarat luni, pentru AGERPRES, şeful...
Sibiu: 22 de persoane au ajuns la spital după ce au căzut pe gheaţă; Primăria dă amenzi pentru trotuarele necurăţate Un număr de 22 de sibieni au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) din Sibiu în ultimele trei zile, după ce au căzut pe gheaţă, medicii ortopezii diagnosticând 18 pacienţi cu fracturi, potrivit statisticii spitalului sibian.
Cel puţin trei sibieni ajung, zilnic, la ortoped cu fracturi din cauza gheţii Cel puţin trei sibieni ajung la ortoped zilnic pentru a-şi pune în ghips mâinile sau picioarele, din cauza gheţii, numărul celor care au suferit fracturi în luna ianuarie fiind de 200, din care peste 80 au afirmat că au alunecat pe trotuar sau pe stradă, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, Raluca...
Tulcea: Accidente ... de sezon Tulcea, 17 dec /Agerpres/ - Medicii Unităţii Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea s-au confruntat în ultimele zile cu 21 cazuri de fracturi apărute în urma căzăturilor pe gheaţă.