Cele mai citite
 


MS: Cinci cazuri de gripă AH1N1, confirmate în ultimele 24 de ore
marţi, 2 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 2 feb /Agerpres/ - Cinci noi cazuri de gripă cu virus AH1N1 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
Nu a fost înregistrat niciun deces, mai anunţă MS.
Ultimele cinci cazuri au fost confirmate în Braşov - 1, Constanţa - 1, Tulcea - 1 şi Bucureşti - 2.
Numărul total de cazuri confirmate până în prezent este de 6.958 din care 119 s-au soldat cu deces. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Două decese şi 75 de noi cazuri de gripă AH1N1, în ultimele 24 de ore Două decese şi 75 de noi cazuri de gripa AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.
MS: Două noi cazuri de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 ore, în judeţele Braşov şi Constanţa, informează Ministerul Sănătăţii marţi.
MS: Patru noi cazuri de gripă cu A/H1N1, dar niciun deces, în ultimele 24 de ore Bucureşti, 3 feb /Agerpres/ - Ministerul Sănătăţii a anunţat, miercuri dimineaţă, că în ultimele 24 ore au fost confirmate 4 noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi niciun deces.
MS: 54 cazuri de gripă AH1N1 confirmate în ultimele 24 de ore Un număr de 54 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, totalul îmbolnăvirilor înregistrate până prezent în România ajungând la 1.519, potrivit unui comunicat remis miercuri de Ministerul Sănătăţii.
Două noi decese de gripă cu virus AH1N1 Bucureşti, 20 dec /Agerpres/ - Un număr de 55 cazuri noi de gripă cu virus AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, fiind înregistrate şi două decese la persoane care prezentau boli asociate, respectiv leucemie şi obezitate, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
MS: Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 Două cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Suceava, informează un comunicat transmis vineri AGERPRES de Ministerul Sănătăţii.