Cele mai citite
 


Timiş: Criza a sporit numărul concediilor medicale
marţi, 2 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Timişoara, 2 feb /Agerpres/ - Criza a sporit cu 30.000 numărul concediilor medicale, în 2009, faţă de anul precedent, vârfurile solicitărilor fiind înregistrate în lunile septembrie şi octombrie.
'Conform declaraţiilor depuse de angajatori la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş, s-au înregistrat 198.048 de concedii medicale, suportate din Fondul Naţional al Asigurărilor de Sănătate. În octombrie, s-au înregistrat 41.721 de concedii, iar, în septembrie, 14.918', a declarat, marţi, Mariana Mocioalcă, purtător de cuvânt al CJAS Timiş.
Dreptul la aceste concedii este condiţionat de plata contribuţiei la asigurările sociale de sănătate.
În septembrie şi octombrie, s-au aflat în concedii medicale şi cea mai mare parte a directorilor serviciilor deconcentrate, numiţi de PSD, şi care, după ieşirea din coaliţia de guvernare, au fost retraşi din funcţie. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: CJAS a încheiat contracte cu 14 spitale pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a încheiat contracte cu 14 spitale publice pentru plata majorării cu 25% a cheltuielilor de personal.
Timiş: CJAS suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru programe naţionale de sănătate Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş suplimentează cu peste 10 milioane de lei bugetul alocat pentru nouă programe naţionale şi două subprograme naţionale de sănătate derulate în judeţ.
Timiş: Spitalul de Boli Infecţioase a semnat actul adiţional de prelungire a contractului cu CJAS Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi reprezentanţii Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" Timişoara, au semnat, joi, actul adiţional de prelungire a contractului, până la data de 30 iunie 2016.
Timiş: Criză de teste pentru glicemie în farmacii Bolnavii din Timişoara găsesc din ce în ce mai greu în farmacii testele de glicemie, farmaciştii renunţând să se mai aprovizioneze cu aceste produse deoarece sunt prea scumpe, iar Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş efectuează decontările la şase luni.
Timişoara: Primarul a cerut Casei judeţene de asigurări de sănătate să suplimenteze fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase Primarul Nicolae Robu a solicitat Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş şi Ministerului Sănătăţii să suplimenteze în regim de urgenţă fondurile alocate Spitalului de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, care a cerut sprijin financiar de la primărie, întrucât nu îi mai ajung banii...
Timiş: Casa de Sănătate lărgeşte măsurile antifraudă implementate în spitale Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş a decis lărgirea măsurilor antifraudă implementate în cursul lunii iulie la nivelul spitalelor din aria de competenţă, ca urmare a numărului mare de sesizări venite din partea asiguraţilor şi a controalelor efectuate la furnizorii de servicii medicale...