Cele mai citite
 


Suceava: Gravidă confirmată cu gripă nouă
marţi, 2 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Suceava, 2 feb /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o femeie de 31 de ani, din Rădăuţi, gravidă în luna a patra.
Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a declarat, marţi, că gravida a fost internată pe 26 ianuarie în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Municipal Rădăuţi, iar starea acesteia este stabilă.
În judeţul Suceava, numărul total al îmbolnăvirilor de gripă nouă este de 214, iar al deceselor de 11. Numărul sucevenilor imunizaţi cu Cantgrip a ajuns la aproximativ 36.800.
Toate cele 53.000 de doze de vaccin trimise de Institutul Cantacuzino la DSP Suceava, destinate imunizării persoanelor adulte împotriva gripei noi, au fost repartizate în judeţ la medicii de familie. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Gravidă internată în spital cu gripă nouă Suceava, 18 dec /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat, în ultimele 24 de ore, alte şapte cazuri noi de gripă pandemică, în judeţul Suceava.
Suceava: Încă şase cazuri de gripă nouă în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat prezenţa virusului pandemic în cazul a încă şase persoane din judeţul Suceava, una dintre acestea fiind internată în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului de Urgenţă 'Sfântul Ioan cel Nou' Suceava.
Suceava: Trei gravide cu gripă nouă în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii a confirmat în ultimele 24 ore 11 cazuri de gripă nouă la persoane din judeţul Suceava, dar DSP Suceava a precizat că pentru probele trimise la Institutul Cantacuzino s-a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la nouă persoane.
Suceava: 29.500 de doze de vaccin împotriva A/H1N1 La Suceava vor ajunge, vineri, 29.500 de doze de vaccin împotriva gripei noi, a declarat, joi, şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu.
Suceava: 20 de cazuri de gripă nouă, într-o săptămână Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că în judeţ s-au diagnosticat clinic, în ultima săptămână, 104 cazuri suspecte de gripă nouă A/H1N1, dintre care 20 au fost confirmate la Institutul Cantacuzino.
Suceava: Copil de 4 ani, confirmat cu gripă nouă Suceava, 17 dec /Agerpres/ - Alte cinci persoane din judeţul Suceava au fost confirmate, într-o singură zi, de Institutul Cantacuzino cu virusul pandemic.