Cele mai citite
 


Vânzările Roche au crescut cu zece la sută, în 2009
miercuri, 3 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Berna, 3 feb /Agerpres/ - Concernul farmaceutic elveţian Roche a înregistrat o creştere a vânzărilor globale ale grupului, în anul 2009, cu 10 la sută, ajungând la 49,1 miliarde franci elveţieni, informează compania.
Vânzările diviziei de farmaceutice a Roche, în anul 2009, au crescut cu 11 la sută în moneda locală (opt la sută în franci elveţieni), totalizând 39 miliarde de franci elveţieni. Această creştere a fost susţinută în principal de medicamentele din portofoliul de oncologie, produse ce au înregistrat o creştere susţinută, Roche fiind lider mondial al pieţei de medicamente destinate tratamentului cancerului.
La acestea s-au adăugat vânzările importante înregistrate de medicamentul antiviral destinat tratamentului gripei. Pentru anul 2010, se estimează că vânzările acestui medicament vor scădea de la 3,2 miliarde de franci elveţieni la aproximativ 1,2 miliarde franci elveţieni.
Vânzările diviziei de farmaceutice au adus 80 la sută din cifra totală de afaceri a Roche, iar divizia de diagnostice a contribuit cu 20 la sută din cifra de afaceri.
Investiţiile în cercetare şi dezvoltare au crescut în anul 2009 cu 12 la sută comparativ cu anul 2008, ajungând la 9,9 miliarde de franci elveţieni.
Vânzările Diviziei de Diagnostice a Grupului Roche au crescut la nivel global cu nouă la sută în moneda locală (patru la sută în franci elveţieni) la 10,1 miliarde de franci elveţieni, cu peste de două ori rata de creştere a pieţei globale, întărindu-şi astfel poziţia şi cota de piaţă, în jurul a 20 la sută.
Roche este una dintre cele mai importante companii farmaceutice bazate pe cercetare şi dezvoltare şi unul dintre liderii mondiali în domeniu, prin cele doua divizii ale sale - Roche Pharmaceuticals şi Roche Diagnostics. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Boom al vânzărilor de vaccinuri şi măşti antigripă: marile companii farmaceutice 'îşi freacă mâinile' de mulţumire Există persoane care ''îşi freacă mâinile'' de mulţumire privind gripa AH1N1, şi nu numai pentru a le dezinfecta şi a evita contaminările. Este vorba de farmacii şi mari case farmaceutice. Pe lângă marea afacere legată de vaccin, cumpărat în cantităţi industriale de numeroase ţări, şi o serie întreagă...
AstraZeneca pusă sub acuzare într-un caz de corupţie din Serbia Grupul farmaceutic anglo-suedez AstraZeneca a primit o acuzaţie penală de la autorităţile sârbe, ca parte a unei anchete care se extinde, privind o presupusă mituire de companii farmaceutice din Serbia. Grupul a declarat că a depus obiecţii juridice la instanţele de judecată cerându-le să renunţe la...
Vânzările grupului farmaceutic Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni din 2014 Vânzările globale ale grupului farmaceutic elveţian Roche au crescut cu 5% în primele nouă luni ale anului 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 34,75 miliarde de franci elveţieni, potrivit unui comunicat al grupului Roche remis vineri AGERPRES.
Vânzările grupului farmaceutic Roche au crescut cu 5% în primul semestru, la 22,9 miliarde franci elveţieni Vânzările globale ale grupului farmaceutic elveţian Roche au crescut cu 5% în primul semestru din 2014, la o rată de schimb constantă, ajungând la 22,9 miliarde de franci elveţieni, potrivit unui comunicat al grupului Roche remis joi AGERPRES.
Vânzările Diviziei de Farmaceutice a Roche au scăzut cu 2% în 2010 Concernul farmaceutic elveţian Roche a avut în 2010 o creştere a vânzărilor globale ale grupului cu 5% în moneda locală la 47,5 miliarde franci elveţieni (excluzând Tamiflu).
Vânzările globale ale concernul Roche, 11,1 miliarde franci elveţieni în trimestrul I, 2011 Vânzările globale ale concernul Roche, pe primele trei luni ale anului 2011, au înregistrat o creştere stabilă, la 11,1 miliarde franci elveţieni, se arată într-un comunicat al grupului farmaceutic elveţian Roche.