Cele mai citite
 


Hunedoara: Un bărbat trăieşte cu lama unui cuţit în corp, de şapte ani
joi, 4 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat din comuna hunedoreană Vălişoara trăieşte, de aproape şapte ani, cu lama unui cuţit de cinci centimetri în corp şi speră ca peste o săptămână corpul străin să fie extras, mai ales că, în timp, acesta s-a deplasat de la umăr spre una dintre coaste.
Viorel Negrilă, de 45 ani, a descoperit că are lama cuţitului în corp abia în luna noiembrie, când a fost nevoit să facă o radiografie, în urma unui accident de motocicletă.
Bărbatul şi-a adus aminte că, în martie 2003, un vecin l-a înjunghiat în umărul stâng, fără un motiv anume.
'A dat cu cuţitul, după care am văzut că nu mai are lamă. Am crezut că s-a rupt şi a căzut pe drum', a declarat Negrilă, menţionând că, pentru moment, nu a realizat gravitatea loviturii.
La urgenţă, la un spitalul din Deva, medicul de gardă i-a cusut rana, dar fără o radiografie. Timp de aproape şapte ani, omul a trăit cu lama cuţitului în umărul stâng, fără să bănuiască nimic.
'Anul trecut, în noiembrie, am căzut cu o motocicletă. Doctorul de la spitalul din Deva mi-a făcut radiografii peste tot şi aşa s-a găsit lama de cuţit. De atunci, tot umblu ca să mi se facă operaţie şi să-mi scoată lama de la cuţit', a adăugat bărbatul.
El s-a arătat îngrijorat de situaţie întrucât lama cuţitului s-a deplasat spre una din coaste. Bărbatul speră ca medicii să-l programeze la o intervenţie chirurgicală după 10 februarie, deşi ar dori ca operaţia să fie efectuată cât mai rapid.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Accident feroviar în localitatea Zam; în urma impactului, locomotiva unui tren a deraiat Locomotiva trenului accelerat Constanţa-Arad a deraiat duminică în localitatea hunedoreană Zam, după ce a lovit remorca unui autotren care se angajase în traversarea căii ferate fără să se asigure şi fără să ţină cont că semnalele acustice şi luminoase de la trecerea de nivel erau în funcţiune.
Hunedoara: Viceprimarul Devei şi-a rupt mâna într-un accident cu motoscuterul Viceprimarul municipiului Deva, Cosmin Costa, a fost internat, joi, la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă, după ce a suferit un accident în timp ce se plimba cu un motoscuter şi a intrat cu o roată într-o gură de canal al cărei capac nu era fixat cum trebuie.
Hunedoara: Operaţie de prelevare a organelor de la un pacient în moarte cerebrală încheiată cu succes Prima operaţie de prelevare a organelor de la un pacient aflat în moarte cerebrală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva s-a încheiat cu succes, marţi, echipele de medici care au efectuat intervenţia plecând deja spre clinicile din Bucureşti şi Cluj-Napoca, acolo unde vor fi efectuate transplanturi de...
Hunedoara: Numărul consumatorilor de etnobotanice, în scădere Numărul consumatorilor de substanţe etnobotanice, care s-au prezentat pentru a cere ajutorul medicilor de la Urgenţă, a scăzut de zece ori, în ultimii trei ani, în judeţul Hunedoara, unul dintre motivele pentru care s-a înregistrat acest recul fiind interzicerea funcţionării 'magazinelor de vise'.
Olt: Intervenţie chirurgicală în premieră pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina O echipă formată din trei medici printre care şi un obstetrician de la Spitalul Niguarda din Milano a efectuat vineri o intervenţie chirurgicală cu laparoscopul din blocul materno-infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, intervenţie ce constituie o premieră pentru spitalul din Slatina.
Hunedoara: Episcopia Devei a donat mai multe aparate medicale secţiei de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Episcopia Devei şi Hunedoarei a donat marţi secţiei de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva mai multe echipamente medicale performante, sumele necesare pentru achiziţionarea acestora fiind strânse din donaţii ale credincioşilor şi sponsorizări.