Cele mai citite
 


Brăila: DSP plăteşte lunar 1.300 de euro chirie pe sediu
joi, 4 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila plăteşte lunar o chirie de 1.300 de euro pe sediul în care îşi desfăşoară activitatea şi care a fost revendicat şi câştigat în instanţă de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Brăila.
Potrivit directorului coordonator al DSP Brăila, Lavinia Craioveanu, instituţia pe care o conduce stă de patru ani cu chirie într-un spaţiu al CCI, care se află într-un stadiu avansat de degradare, în condiţiile în care DSP are în proprietate o clădire, însă pe care nu o poate folosi deoarece este ocupată de Secţia de distrofici a Spitalului Judeţean de Urgenţă.
'Plătim de aproximativ patru ani chirie pe această clădire nesigură, în condiţiile în care noi avem spaţiul nostru, dar nu îl putem folosi. Înţeleg că el va fi reabilitat anul acesta, iar noi avem în proiect reabilitarea lui şi mutarea acolo, oricum contractul de chirie de aici expiră în 2011', a declarat Lavinia Craioveanu.
Directorul DSP a refuzat să facă alte comentarii legate de modalitatea în care s-a încheiat acest contract de închiriere şi de suma stabilită lunar ca plată pentru folosirea spaţiului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Mai mult de jumătate din secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă sunt neigienizate Mai mult de jumătate din secţiile Spitalului Judeţean de Urgenţă sunt neigienizate, potrivit concluziei trase de Direcţia de Sănătate Publică Brăila în urma unui control de patru zile făcut la spital la recomandarea Ministerului Sănătăţii.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Brăila: Centru de excelenţă în chirurgia ORL, după inaugurarea celui de glaucom Consiliul Judeţean (CJ) Brăila are în derulare un proiect de înfiinţare, în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă, a unui centru de excelenţă pentru chirurgia urechii, nasului şi gâtului dotat la standarde internaţionale, proiect care urmează după inaugurarea unicului centru de tratament complet al ...
ŞTIRILE AMIEZII ÎN JUDEŢE - 7 OCTOMBRIE * Direcţia de Sănătate Publică Dolj a dispus suspendarea temporară a trei secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova pentru igienizare şi dezinfecţie finală, în urma unei anchete epidemiologice efectuate după ce spitalul a raportat pentru luna septembrie mai multe cazuri de infecţii cu Clostridium...
Brăila: Preşedintele CJ acuză DSP că pune presiune pe Spitalul Judeţean de Urgenţă Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că Direcţia de Sănătate Publică (DSP) pune presiune pe Spitalul Judeţean de Urgenţă, ameninţând cu ridicarea autorizaţiei de funcţionare şi oprirea activităţii în spital.
Brăila: Solicitare de suplimentare a dozelor de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a cerut suplimentarea vaccinului împotriva virusului AH1N1 cu încă 15.000 de doze, care vor fi distribuite medicilor de familie din tot judeţul.