Cele mai citite
 


Raed Arafat: Fiecare regiune de dezvoltare va avea câte un elicopter SMURD
vineri, 5 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii Raed Arafat a declarat, vineri, la Focşani, că SMURD va fi dotat, în viitor, cu opt elicoptere, ce urmează a fi repartizate pe regiuni de dezvoltare.
Raed Arafat a afirmat că, deocamdată, sunt doar două elicoptere funcţionale, utilizate permanent pentru intervenţiile SMURD.
''Am luat în calcul varianta ca fiecare regiune să aibă câte un elicopter. Ar trebui să fie opt elicoptere, iar în acest moment avem două aparate funcţionale permanent. Există această intenţie şi la nivelul Ministerului Sănătăţii şi la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor. După ce vom avea cele opt puncte, putem vedea unde mai sunt necesare asemenea punct de salvare aeriene'', a declarat Raed Arafat. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dr. Raed Arafat promite că în acest an SMURD se va extinde în toate judeţele ţării Târgu Mureş, 5 mar /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat, sâmbătă, că în acest an Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) se va extinde în toate judeţele ţării.
Vrancea: Raed Arafat a inaugurat SMURD Vrancea Focşani, 5 feb /Agerpres/ - Subsecretarul de stat Raed Arafat a inaugurat, vineri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.
Dr. Raed Arafat: Proiect comun de colaborare între MS, MAI şi serviciul de salvare aerian elveţian Târgu Mureş, 24 sep /Agerpres/ - Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a anunţat, vineri, la Târgu Mureş, iniţierea unui proiect comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Administraţiei şi Internelor cu Guvernul Elveţiei, pentru dezvoltarea sistemului de intervenţie pe...
Raed Arafat: Constanţa, a şasea bază regională de salvare aeriană prin achiziţionarea unui elicopter SMURD Constanţa va deveni a şasea bază regională de salvare aeriană prin achiziţionarea şi utilizarea unui elicopter pentru intervenţii de urgenţă, a informat, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat.
Raed Arafat: SMURD are 270 de echipaje la nivel naţional, creşterea numărului acestora trebuie continuată Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii (MS) Raed Arafat a declarat, miercuri, la Constanţa, că SMURD are 270 de echipaje la nivel naţional, urmărindu-se în continuare creşterea numărului acestora.
Subsecretarul de stat Raed Arafat a vizitat Iaşiul Subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat, a efectuat sâmbătă o vizită în Iaşi, prilej cu care a avut o întrevedere la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă cu autorităţile locale.