Cele mai citite
 


Iaşi: O femeie a băut oţet sperând că scapă de sarcină
duminică, 7 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără din localitatea Glodenii Gândului a încercat, vineri, să scape de o sarcină nedorită bând o sticlă de oţet.
Femeia, în vârstă de 31 de ani, are patru copii, iar gândul că va avea de întreţinut încă unul a determinat-o să recurgă la un gest necugetat.

Potrivit medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, femeia, gravidă în patru luni şi jumătate, a fost adusă după ce a ingerat o cantitate considerabilă de acid acetic însă în loc să scape de sarcină, femeia s-a ales cu arsuri stomacale, motiv pentru care a solicitat ajutorul medicilor.

''Pacienta a fost adusă de ambulanţă la Spitalul de Urgenţe din Copou după intoxicaţia acută exogenă cu acid acetic în scop abortiv. A fost preluată rapid în UPU necesitând măsuri de suport volemic şi respirator, tratament simptomatic asociat examelor imagistice şi toxicologice'', a explicat dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul UPU din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sf. Ioan'.

Potrivit sursei citate, femeia a fost internată la Toxicologie iar prognosticul este rezervat.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Medici, asistaţi de forţe de ordine, în cazul unei intervenţii chirurgicale Personalul medical de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a solicitat să fie asistat de paznici în blocul operator, pentru a linişti un pacient care a încercat să se sinucidă din cauza soţiei plecate la muncă în străinătate.
Iaşi: Sute de persoane şi-au petrecut Paştele la spital Peste 200 de persoane au ajuns, în primele două zile de Paşte, la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, pentru îngrijiri medicale.
Iaşi: Două persoane fără adăpost, aduse la spital în stare gravă Iaşi, 25 ian /Agerpres/ - Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost adus din stradă, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, de un echipaj al serviciului de ambulanţă, după ce a stat mai multe ore în frig.
Zeci de tentative de suicid la Iaşi Aproape 30 de persoane au ajuns în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi în urma tentativelor de suicid cu medicamente, substanţe toxice de uz gospodăresc şi plăgilor mutilante.
Iaşi: Ars în timp ce amesteca betonul cu picioarele Iaşi, 5 iun /Agerpres/ - Un bărbat din localitatea Ciurea a fost adus în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, după ce a încercat să amestece beton cu picioarele.
Iaşi: Un bucureştean a degerat în drum spre Ierbiceni Un bucureştean a ajuns, luni dimineaţa, în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi, după ce a suferit degerături grave şi a îngheţat în drum spre localitatea Ierbiceni.