Cele mai citite
 


Vrancea: La spital, după ce a fumat o ţigară din plante etnobotanice
duminică, 7 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O tânără de 20 de ani din Focşani a ajuns, duminică dimineaţă, la secţia de primiri urgenţe din cadrul Spitalului 'Sf. Pantelimon' din municipiu fiind diagnosticată cu inhalaţie voluntară cu substanţe halucinogene.
'Tânăra a cumpărat de la un magazin plante etnobotanice pe care le-a consumat, din curiozitate', a declarat subinspectorul Cătălina Olteanu de la Biroul de Presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, care a precizat că tânăra a fost internată în spital.
Luna trecută, peste 10 tineri au ajuns la spital după ce au fumat plante etnobotanice.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Tânăr la urgenţe după ce a consumat 'plante etnobotanice' Un tânăr de 23 de ani a fost transportat de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor Satu Mare, în noaptea de joi spre vineri, după ce a fumat o ţigară din 'plante etnobotanice'.
Olt: Trei adolescente au ajuns la spital în urma consumului de etnobotanice Trei adolescente din Slatina au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat substanţe etnobotanice. Fetele, eleve în clasa a IX-a la un liceu din Slatina, au fost găsite de un angajat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt pe o bancă din preajma sediului instituţiei.
Iaşi: Medicii de la 'Urgenţe' vor taxă pe viciu pentru importatorii de produse etnobotanice Medicii de la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi vor iniţierea unui proiect legislativ prin intermediul căruia să fie impusă 'taxa pe viciu' pentru importatorii şi comercianţii de plante cu efecte halucinogen.
Vrancea: Restricţii pentru magazinele de etnobotanice din Focşani Membrii Consiliului Local al municipiului Focşani au aprobat, marţi, în unanimitate, un proiect de hotărâre privind reautorizarea magazinelor de etnobotanice, după ce acesta fusese în dezbatere publică timp de 30 de zile.
Iaşi: Cadre medicale, agresate de un consumator de plante etnobotanice Iaşi, 20 feb /Agerpres/ - Un bărbat care a fumat produse etnobotanice a sărit la bătaie la personalul medical care încerca să îi salveze viaţa.
Iaşi: Număr mare de intoxicaţi cu substanţe halucinogene Un număr de 11 persoane au ajuns în ultimele două zile la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi după ce s-au intoxicat cu substanţe cu efect halucinogen.