Cele mai citite
 


Buzău: Ambulanţele nu pot ajunge în toate localităţile
duminică, 7 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Salvările Serviciului de Ambulanţă Buzău nu pot ajunge la toate urgenţele, cel puţin trei localităţi fiind deja izolate, din cauza celor două drumuri naţionale şi 13 drumuri judeţene blocate de zăpadă.
Maria Stanciu, asistent şef în cadrul Servicului de Ambulanţă al judeţului Buzău, a declarat pentru AGERPRES că, 'în cursul zilei de duminică, cu excepţia a trei cazuri, ambulanţele au fost de zeci de ori blocate de nămeţi, dar, cu ajutorul utilajelor de deszăpezire, au ajuns totuşi la destinaţie'.

Potrivit sursei citate, ambulanţele nu pot ajunge la trei destinaţii, respectiv în satul Moşeşti, comuna Robeasca, unde un bolnav are grave probleme cu rinichii, în satul Gomoieşti, comuna Costeşti, unde o gravidă acuză dureri abdominale, precum şi în comuna Vâlcelele, unde un bătrân de 65 de ani are o fractură de claviculă, după ce a alunecat pe gheaţă.
'Am solicitat sprijinul Prefecturii pentru a ne pune la dispoziţie antemergătoare, dar viscolul este atât de puternic, încât zăpada este pusă imediat la loc', a spus Maria Stanciu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Ambulanţele nu pot ajunge la bolnavi, din cauza nămeţilor Directorul Serviciului de Ambulanţă Buzău, dr. Teodora Bratu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, că din cauza nameţilor de zăpadă, ambulanţele nu pot ajunge, în judeţ, la toate solicitările.
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
Buzău: O ambulanţă cu o femeie însărcinată s-a răsturnat în zona de munte O ambulanţă în misiune aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-a răsturnat marţi pe un drum înzăpezit între localităţile Bozioru şi Brăieşti.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
Buzău: Nouă salariate de la o firmă de confecţii au făcut lipotimie la locul de muncă Nouă salariate de la firma London Fashion din Râmnicu Sărat au ajuns vineri la spital după ce au făcut lipotimie la locul de muncă.
Localităţi izolate şi fără curent electric, şcoli închise din cauza ninsorilor (grupaj 3) Mai multe localităţi din diferite judeţe ale ţării sunt izolate şi au rămas fără curent electric, din cauza ninsorilor abundente căzute în ultima perioadă. De asemenea, multe şcoli din mediul rural sau chiar urban sunt închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.