Cele mai citite
 


Ambulanţa ajunge foarte greu pe străzile laterale
duminică, 7 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ambulanţa ajunge foarte greu pe străzile laterale din cauza zăpezii şi a viscolului, a declarat pentru AGERPRES dr. Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Capitalei.
'De sâmbătă, de la ora 7,00, şi până duminică, la ora 12,00, am înregistrate 1.338 de solicitări, între care 82 pentru persoane căzute în stradă, 61 de traumatisme şi fracturi. Am fost solicitaţi şi la un accident din zona Prisma unde au fost trei victime, dar am ajuns cu bine la locul accidentului şi i-am transportat pe răniţi la spital', a spus dr. Grasu.

Managerul Serviciului de Ambulanţă al Capitalei a menţionat că la urgenţe se încearcă să se ajungă cât mai repede.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a prelungit, duminică, până luni, la ora 20,00, avertizarea de cod portocoliu de ninsoare şi viscol emisă pentru judeţele Giurgiu, Prahova, Călăraşi, Ialomiţa, Buzău, Brăila, Galaţi, Vrancea şi Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti.

Administraţia anunţă că, în intervalul 7 februarie, ora 12,00 - 8 februarie, ora 20,00, în aceste judeţe va ninge abundent şi va fi viscol puternic, determinând diminuarea semnificativă a vizibilităţii şi troienirea zăpezii.
De asemenea, ANM a emis o avertizare de cod galben, în intervalul menţionat, în judeţele Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Olt, Dolj, Argeş, Dâmboviţa, Teleorman, Bacău, Vaslui, Iaşi, Neamţ şi Botoşani, unde va ninge viscolit, iar în judeţele Constanţa şi Tulcea precipitaţiile, local însemnate cantitativ, vor fi mixte, favorizând producerea de polei, precizează ANM.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
ANOFM: Peste 6.000 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 3 - 9 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 6.169 locuri de muncă vacante pentru perioada 3 - 9 februarie, cu 2.208 mai puţine decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
ANOFM: Peste 7.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 10 - 16 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.380 locuri de muncă vacante pentru perioada 10 - 16 februarie, cu 1.211 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.
Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze, autocare în 2015-2016 (cronologie) Un accident rutier grav s-a produs la 22 februarie 2016, în municipiul Constanţa, în accident fiind implicat un microbuz şcolar ce transporta elevi la o unitate privată de învăţământ. Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, au fost răniţi doi adulţi, iar cinci copii au traumatisme minore...
ANOFM: Peste 7.600 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 17 - 23 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.619 locuri de muncă vacante pentru perioada 17 - 23 februarie, cu 239 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.