Cele mai citite
 


Copilul transferat de la Timişoara are prognostic rezervat
duminică, 7 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un copil în vârstă de trei ani, transferat de la un spital din Timişoara, prezentând arsuri profunde, produse prin flacără, pe 60% din suprafaţa corpului, precum şi leziuni inhalatorii, a fost adus, în seara zilei de 5 februarie, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Grigore Alexandrescu' din Bucureşti.
Copilul a fost supus unor manevre chirurgicale iniţiale. În prezent se află internat la secţia de terapie intensivă a spitalului, intubat şi ventilat mecanic. Copilul primeşte tratament medical interdisciplinar (terapie intensivă şi chirurgie plastică). I se administrează tratament local zilnic şi intravenos complex. Starea generală a copilului este acum stabilă, are diureză şi nu se decompensează. Prognosticul este rezervat. Copilul se află sub monitorizare continuă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Medicii avertizează asupra riscului accidentelor prin arsură la copii Bucureşti, 12 feb /Agerpres/ - Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Grigore Alexandrescu'' din Bucureşti avertizează asupra riscurilor accidentelor prin arsură la copii.
La Spitalul Grigore Alexandrescu va funcţiona cea mai mare clinică de chirurgie cardiovasculară pediatrică La Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a început construcţia celei mai mare clinici de chirurgie cardiovasculară pediatrică care va intra în funcţiune anul viitor.
Medicii dau prognostic rezervat pentru bărbatul ars în explozia de la Târgovişte Medicii de la camera de gardă a Spitalului Clinic de Urgenţă, Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti au dat un prognostic rezervat pentru bărbatul în vârstă de 35 de ani, ce a suferit arsuri grave într-o explozie produsă într-un apartament din Târgovişte.
Timiş: Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, complet renovată şi modernizată Noua Unitate de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Timişoara va fi inaugurată în această săptămână, după ce a fost total renovată, modernizată şi dotată cu aparatură de ultimă generaţie pentru toate specializările, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, prof. dr. Marius Craina, managerul Spitalului...
Satu Mare: Pacient cu arsuri grave transportat la Bucureşti Un pacient de 81 de ani din judeţul Satu Mare care suferise arsuri grave într-un incendiu a fost transportat de urgenţă, joi, la Spitalul de Arşi din Bucureşti.
Starea bebeluşului care a suferi arsuri este staţionară Bebeluşul în vârstă de opt zile, operat pe 16 noiembrie pentru arsuri pe 18% din suprafaţa corpului, se află în a patra zi postoperator şi, în starea sa generală, nu au survenit modificări.