Cele mai citite
 


Campanie pentru cei care luptă împotriva cancerului
duminică, 7 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tinerii supravieţuitori de cancer din Bucureşti, membrii ai clubului Temerarii, şi-au exprimat solidaritatea, duminică, cu ocazia Zilei Mondiale a Cancerului cu cei afectaţi de această boală de la secţia de pediatrie a Institutului Oncologic 'Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu' şi a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii 'Marie Curie'.
Clovnul Flip al Asociaţiei Little People a oferit un spectacol de magie, iar Temerarii au împărţit tuturor pacienţilor brăţări cu inscripţia 'TEMERARII ştiu că se poate - Poţi Şi Tu!', care simbolizează faptul că această boală, cancerul la copil poate fi învins, transmiţându-le un mesaj pozitiv, optimist, încurajându-i să lupte în continuare.
Clubul Temerarii există din anul 2006 pentru adolescenţii care au învins cancerul şi organizează evenimente săptămânale, tabere şi întâlniri regulate.

În perioada 6-7 februarie, tinerii supravieţuitori de cancer au împărţit în premieră brăţările Campaniei 'Poţi Şi Tu!' în incinta Hipermarketului Cora de pe str. Lujerului.
Campania va continua în Cluj-Napoca, respectiv Oradea în perioada 13-15 februarie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cancerului la Copil.

Cei care doresc să facă voluntariat ajutând copiii şi tinerii bolnavi de cancer sau să afle mai mult despre clubul Temerarii şi proiectele Asociaţiei Little People, poate să acceseze adresa www.thelittlepeople.ro sau www.potisitu.ro.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campanie împotriva cancerului la sân: Prevenţia - extrem de importantă la femeile de peste 45 de ani Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) şi Liga Română de Cancer desfăşoară în luna octombrie campania de informare despre cancerul de sân "Nu am făcut destul", cu mesajul "Acum este rândul tău să ai grijă de mama ta!", cea de-a treia ediţie la nivel naţional pe această temă fiind lansată...
Brăţări galbene, simbol al unei campanii pentru susţinerea copiilor bolnavi de cancer Bucureşti, 11 feb /Agerpres/ - Asociaţia Little People România a lansat brăţări galbene cu inscripţia 'TEMERARII ştiu că se poate - Poţi şi Tu!', în cadrul unei campanii desfăşurate de clubul Temerarii, din care fac parte tineri care au învins cancerul.
Luna Internaţională de luptă împotriva cancerului pulmonar Liga Română de Cancer lansează, în luna noiembrie, o campanie de informare şi educare privind implicaţiile cancerului la plămâni, sub mesajul ''Respiră adânc şi gândeşte-te bine!'', se arată într-un comunicat de presă.
Martie - Luna internaţională de luptă împotriva cancerului intestinului gros Bucureşti, 9 mar /Agerpres/ - Martie este "Luna internaţională de luptă împotriva cancerului intestinul gros, potrivit unui comunicat transmis de Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) din România. Atât la nivel mondial, cât şi în ţara noastră, cancerul intestinului gros este al doilea tip...
Comunicat de presă - Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer cere implementarea de urgenţă unui program naţional de screening pentru cancerul de sân
Campanie de informare cu privire la cea mai agresivă formă de cancer - cancerul pulmonar Liga Română de Cancer şi Federaţia Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) continuă şi în 2012 campania de prevenţie, informare şi educare cu privire la cancerul pulmonar, se arată într-un comunicat de presă al Ligii emis joi.