Cele mai citite
 


Laura Chinchilla promite un dialog deschis, îmbunătăţirea sistemului de sănătate şi a securităţii
marţi, 9 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Laura Chinchilla, care va deveni prima femeie-preşedinte din istoria Republicii Costa Rica, a promis să înceapă un dialog cu toate sectoarele şi să aducă îmbunătăţiri în ceea ce priveşte calitatea sistemului de sănătate, educaţia şi securitatea - informează luni agenţia spaniolă de presă EFE.
'Nu am primit de la popor un cec în alb pentru a face orice, din contră, pe umerii noştri au fost puse obligaţii solemne (precum) dialogul serios şi permanent cu toate partidele şi sectoarele sociale', a asigurat Laura Chinchilla.

După numărarea a 71,1% din voturi, Laura Chinchilla, candidata partidului aflat la putere, deţine 46,8% din voturi, iar Otton Solis, 25%, potrivit Tribunalului Suprem Electoral (TSE).

Laura Chinchilla a fost declarată duminică seară câştigătoare a alegerilor prezidenţiale din Costa Rica de către rivalii săi Otton Solis şi Otto Guevara, din primul tur şi fără a mai aştepta rezultatele definitive.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
CEC Bank a făcut un acord cu Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti, 24 ian /Agerpres/ - CEC Bank a încheiat cu Casa de Asigurări de Sănătate, Sucursala Municipiului Bucureşti o convenţie în vederea încasării prin unităţile băncii de sume în numerar, reprezentând contribuţia de asigurări de sănătate, concedii medicale şi indemnizaţii de la persoane fizice,...
Bihor: Aparatură pentru nou-născuţi şi copii - finanţată de NATO Charity Bazaar Preşedinta organizaţiei NATO Charity Bazaar, Katalin Schmidt, orădeancă, a înmânat miercuri un cec simbolic de 8.800 de euro unei asociaţii de caritate din oraşul Marghita care a câştigat această finanţare cu un proiect privind achiziţionarea de aparatură pentru secţiile pediatrice ale spitalului.
Fotbal: Cristiano Ronaldo înmânează 100.000 euro Crucii Roşii Internaţionale, din partea UEFA Atacantul portughez al echipei spaniole de fotbal Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va înmâna miercuri seară, înaintea meciului cu fosta sa formaţie Manchester United, din Liga campionilor, un cec de 100.000 de euro pentru Crucea Roşie internaţională. Cristiano Ronaldo a fost desemnat de UEFA pentru a...
Tăriceanu: Preşedintele are o responsabilitate; ar trebui să găsească soluţii pentru detensionarea crizei din sănătate Preşedintele Senatului, copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, a criticat vineri, la Iaşi, declaraţiile de joi ale şefului statului privind scandalul Hexi Pharma, susţinând că preşedintele "ar trebui să găsească soluţii pentru detensionarea acestei crize".
Premiile pentru Inovaţie la cea de-a treia ediţie Paisprezece oameni de ştiinţă, printre care cinci matematicieni, au primit duminică Premiul pentru Inovaţie (Breakthrough Prize), premiu creat în urmă cu doi ani de miliardarul rus Iuri Milner alături de fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, de co-fondatorul Google Serghei Brin şi de alţi magnaţi din...
Băsescu: Agenţia medicamentului a funcţionat, dacă nu funcţiona aveam o nenorocire în ţară Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, că Agenţia Naţională a medicamentului a funcţionat în cazul stopării distribuţiei vaccinului produs de Institutul 'Cantacuzino', punctând că în caz contrar "aveam o nenorocire în ţară".