Cele mai citite
 


Ex-preşedintele argentinian Nestor Kirchner, operat de urgenţă cu succes
marţi, 9 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul preşedinte argentinian Nestor Kirchner /2003-2007/, soţul actualei şefe a statului Cristina Kirchner, a fost operat de urgenţă - cu succes - duminică seara, la Buenos Aires, a anunţat ministrul afacerilor externe, Jorge Taiana, potrivit AFP.
Echipa medicală a preşedinţiei a precizat în cursul după-amiezii că fostul preşedinte /59 ani/ suferea de o 'patologie a arterei carotide' care necesita o intervenţie chirurgicală 'chiar în aceeaşi zi'.

Dl Kirchner a sosit 'conştient' la clinica Los Arcos în compania dnei Kirchner, sub privirile câtorva zeci de gură-cască masaţi în faţa clinicii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. Ioan Florian: Cel mai important instrument al unui neurochirurg este propriul creier (interviu) Profesorul universitar dr. Ioan Ştefan Florian, şeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, preşedinte al Asociaţiei Neurochirurgilor din România, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte despre progresele din acest domeniu. Prestigiosul...
Olt: Intervenţie chirurgicală în premieră pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina O echipă formată din trei medici printre care şi un obstetrician de la Spitalul Niguarda din Milano a efectuat vineri o intervenţie chirurgicală cu laparoscopul din blocul materno-infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, intervenţie ce constituie o premieră pentru spitalul din Slatina.
Iulia Timoşenko are nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă /avocat/ Lidera opoziţiei ucrainene, fostul prim-ministru Iulia Timoşenko, care se află în închisoare, are nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă, care este imposibil de efectuat în condiţii de detenţie. Potrivit avocatului său, Aleksandr Plathotniuk, la această concluzie ar fi ajuns medici-specialişti...
Timiş: Intervenţie chirurgicală salvatoare, cu refacere de os, la un pacient cu cancer osos O echipă pluridisciplinară de medici ai Clinicii de Chirurgie Vasculară - Departamentul de Microchirurgie Reconstructivă şi ai Clinicii de Ortopedie I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara au realizat o intervenţie chirurgicală complexă de reconstrucţie a membrului superior.
Caraş-Severin: Prima intervenţie chirurgicală din Reşiţa prin laparoscopie urologică La Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a avut loc, vineri, prima intervenţie chirurgicală realizată prin metoda 'laparoscopie urologică', aparatura fiind achiziţionată prin finanţarea acordată de către Consiliul Judeţean Caraş-Severin.
Cluj: Bloc operator ultramodern, inaugurat la Clinica de Neurochirurgie Clinica de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj dispune, începând de vineri, de un nou bloc operator, cu cinci săli de intervenţie chirurgicală dotate cu aparatură ultramodernă, proiectul pentru realizarea acestuia totalizând două milioane de euro, care au fost alocaţi de Consiliul...