Cele mai citite
 


Managerul de la Ambulanţa Capitalei atrage atenţia că medicii nu pot intra pe străzile laterale
marţi, 9 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dr. Alice Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă al Capitalei, a declarat, luni dimineaţă, pentru AGERPRES, că, din păcate, medicii ajung foarte greu la solicitările persoanelor care locuiesc pe străzi laterale.
'Dacă pe şosele şi bulevardele principale s-a făcut deszăpezirea, pe străzile laterale nu s-a putut intra mai mult. Volele care au curăţat zăpada au blocat străzile laterale, creând un baraj. Primăriile ar trebui să aibă în vedere când degajează marile artere să nu blocheze străzile laterale şi să încerce să degajeze de zăpadă intrările şi ieşirile de pe acestea', a afirmat dr. Alice Grasu.
Ea a menţionat că, în cursul nopţii de duminică spre luni, au fost doar 366 de solicitări la Ambulanţă, cu 100 mai puţine faţă de noaptea precedentă.
'Am avut însă maşini blocate în judeţul Ilfov. O maşină a stat de la 3 dimineaţa până la 7 în zona Măgurele până să ajungă la caz. Încercăm să ajungem în timp util, respectiv în 15 minute la urgenţele majore de cod roşu, şi înregistrăm întârzieri la celelalte solicitări, astfel că până în prezent avem 40 în aşteptare şi numărul acestora va creşte din cauza greutăţii cu care se circulă', a subliniat managerul dr. Alice Grasu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Peste 3.600 de solicitări la ambulanţă în regiunea Bucureşti-Ilfov între 31 decembrie şi 3 ianuarie Peste 3.600 de persoane au apelat la serviciul de ambulanţă în perioada 31 decembrie - 3 ianuarie, peste 2.000 de cazuri fiind urgenţe de cod roşu şi cod galben, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, Alis Grasu.
Prahova: Peste o mie de solicitări la Ambulanţă în perioada sărbătorilor; pe primul loc - afecţiunile digestive Ploieşti, 3 mai/ Agerpres/- Peste o mie de solicitări către Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova au fost înregistrate în perioada sărbătorilor pascale, pe primul loc în topul afecţiunilor pentru care a fost nevoie de intervenţia medicilor aflându-se cele digestive.
SABIF: Peste 1.300 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Peste 1.300 de solicitări au fost înregistrate în ultimele 24 de ore la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, a declarat luni, pentru AGERPRES, managerul instituţiei Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: Peste 1.500 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Un număr de 1.537 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de miercuri dimineaţă de la ora 8,00 până joi dimineaţă la aceeaşi oră, a declarat, pentru AGERPRES, managerul instituţiei, Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu (SABIF): Aproape 1.300 de solicitări la Ambulanţă în ultimele 24 de ore Aproape 1.300 de persoane din Bucureşti şi Ilfov au sunat la Ambulanţă de duminică până luni dimineaţă, a declarat, pentru AGERPRES, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu.
Dr. Alis Grasu: 1.454 de solicitări la Ambulanţă în ultima perioadă Un număr de 1.454 de solicitări au fost înregistrate la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov de joi de la ora 8,00 până vineri la ora 10,00, a declarat pentru AGERPRES managerul SABIF, Alis Grasu.