Cele mai citite
 


Galaţi: Ambulanţe blocate de viscol
marţi, 9 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai multe ambulanţe nu au putut ajunge la destinaţie pentru a prelua bolnavi din cauza viscolului puternic şi a dopurilor de zăpadă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi, Petrica Paţilea Crângan.
Astfel, două ambulanţe au rămas înzăpezite, înainte de a ajunge în localităţile unde se află pacienţii.
Una dintre maşini se află blocată la 5 km de localitatea gălăţeană Corni. Pacientul, un bolnav cardiac, urmează să ajungă la ambulanţă cu un tractor pus la dispoziţie de primarul localităţii Corni.
Un alt pacient trebuie luat de salvare, din localitatea Rediu, fiind adus până acolo, de la Cuca, tot cu un utilaj de deszăpezire pus la dispoziţie de primar.
O altă ambulanţă încă încearcă să ajungă la o intervenţie solicitată în comuna Costache Negri.
În judeţul Galaţi, nu sunt sesizate situaţii de persoane blocate în autovehicule, în trafic. În continuare se circulă cu mare dificultate pe 16 porţiuni de drumuri naţionale şi judeţene.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Femeie gravidă salvată cu elicopterul SMURD O femeie gravidă, de 29 ani, din comuna gălăţeană Schela, a fost transportată, luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu elicopterul SMURD, după ce tentativele de a o duce la o ambulanţă cu o şenilată ISU au eşuat, a anunţat coordonatorul UPU-SMURD Galaţi, Angel Trifan.
Sudul ţării, aproape paralizat de zăpadă şi viscol (sinteză) Drumuri naţionale şi judeţene blocate, zeci de localităţi izolate, sute de maşini rămase înzăpezite, reţele de electricitate avariate, transport feroviar care se desfăşoară cu dificultate, curse aeriene anulate, şcoli închise - sunt consecinţele căderilor masive de zăpadă şi ale viscolului, care de mai...
Galaţi: 35 de localităţi afectate de vremea nefavorabilă Un număr de 35 de localităţi din judeţul Galaţi sunt afectate, miercuri, de viscol, ger şi zăpadă, 30 dintre ele fiind izolate din punct de vedere al comunicaţiilor rutiere sau feroviare iar 13 nu au nici curent electric.
Galaţi: Serviciul de Ambulanţă a înregistrat cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, în ultimele 24 de ore Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Galaţi a înregistrat, în ultimele 24 de ore, cu 50% mai multe solicitări decât de obicei, intervenind în peste o sută de cazuri, a declarat luni presei, directorul instituţiei, Mihai Polinschi.
Galaţi: Utilajele de deszăpezire asigură drumul ambulanţelor spre cazurile medicale grave Utilajele SC Drumuri şi Poduri SA Galaţi, aparţinând Consiliului Judeţului Galaţi, intervin în principal pentru ca ambulanţele să poată ajunge la cazurile medicale grave semnalate în localităţile din judeţ.
Galaţi: Echipajul unei ambulanţe, agresat de un pacient Un bărbat de 66 de ani, din comuna gălăţeană Smârdan, s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, precum şi pentru distrugere, după ce a atacat duminică un echipaj al unei ambulanţe şi a spart geamurile salvării.