Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: A fugit din spital de teama operaţiei
marţi, 9 februarie 2010   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un tânăr de 20 de ani, care urma să fie operat la un picior în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, a preferat să fugă din această unitate, decât să treacă prin chinurile unei intervenţii chirurgicale.
Îmbrăcat doar în pijama, tânărul a reuşit să treacă neobservat de paznicul spitalului şi a ieşit pe străzile municipiului Bistriţa, cu intenţia să ajungă acasă, în satul Orheiu Bistriţei din comuna Cetate, eventual cu o maşină de ocazie.
Tentativa tânărului a fost zădărnicită, însă, de jandarmi. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud (IJJ BN), Georgeta Căşvan, un echipaj aflat în apropierea drumului judeţean care duce spre satul natal al pacientului l-a observat pe băiat, şi, pentru că era doar în pijama, l-au luat la întrebări.
'Bărbatul le-a declarat jandarmilor că era internat într-un spital din apropiere, unde urma să fie operat, dar, de teama operaţiei, a ales să fugă din spital şi să plece spre domiciliu cu o maşină de ocazie', a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IJJ BN.
După mai multe discuţii cu tânărul de 20 de ani, jandarmii au reuşit să îl convingă să se întoarcă din drum, chiar ei conducându-l cu maşina spre Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Între timp, pacientul fusese dat dispărut la 112 de personalul medical şi, din fericire, aventura acestuia s-a încheiat fără alte complicaţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean are de încasat de la CJAS peste 10 milioane de lei Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa are de încasat de la Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate peste 10 milioane de lei pentru serviciile medicale prestate, suma fiind de două ori mai mare decât restanţele spitalului către furnizorii de servicii, potrivit datelor prezentate miercuri, într-o...
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Prefectul de Bistriţa-Năsăud, despre decesul fetiţei de 4 ani: Nu putem culpabiliza un întreg sistem medical Prefectul de Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean, a cerut joi, în cadrul şedinţei de Colegiu prefectural, ca instituţiile implicate în ancheta privind decesul fetiţei de patru ani din Năsăud, care a murit luni în spital, după ce iniţial a fost diagnosticată cu entorsă, să stabilească exact cui aparţine vina...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Angajaţii spitalelor din Bistriţa şi Beclean nu au intrat în grevă; protest doar la Năsăud Angajaţii Spitalului de Urgenţă Judeţean (SJU) Bistriţa şi cei ai Spitalului Orăşenesc Beclean, care sunt membri de sindicat, nu au întrerupt miercuri activitatea, deşi fusese anunţată grevă de avertisment între orele 08,00 - 10,00 la nivelul Federaţiei Sanitas, singurii care au protestat fiind cei de...
Bistriţa-Năsăud: Concluziile preliminare în cazul decesului fetiţei de patru ani din Năsăud - şoc toxico-septic Fetiţa de patru ani din Năsăud, care a murit luni la un spital din Cluj după ce în urmă cu doar câteva zile fusese diagnosticată la spitalele din Bistriţa şi Năsăud cu o entorsă la un picior, a murit în urma unui şoc toxico-septic, potrivit concluziilor preliminare formulate de medicii legişti.